ETTMÅLSTAP PÅ JEVNAKER STADION

Postet av Jevnaker Senior A den 28. Jan 2023

Da var det duket for årets første treningskamp og Bengt sin første kamp som trener for Jevnaker. Omtrent  100 tilskuere hadde funnet veien til stadion for å se, noe som må være veldig bra for en treningskamp i januar.

Lagene hadde hver sin omgang på Jevnaker kunstgress i dagens treningskamp mellom Jevnaker IF og Hallingdal FK.

1.omgang:

En første omgang på Jevnaker stadion der vertene har mye ball. Det skapes ikke all verden av målsjanser utpå kunstgresset de første minuttene. Vi kommer etterhvert til en del store sjanser men mangler litt skarphet foran mål. 1-0 kommer etter et meget flott selvmål av gjestene 5 min før pause. Jevnaker har det meste av spillet i første omgang og burde hatt en større ledelse til pause. En omgang vi dominerer og er klart best av de to lagene. Flere mål blir det ikke i den første omgangen på Jevnaker stadion. Dermed kunne Jevnaker ta med seg en 1-0 ledelse inn til pause.

2.omgang:

Fra begge lag gjøres det mange bytter utover i omgangen. En omgang som er helt annerledes fra vår side. Fra å dominere store deler av kampen, blir vi nå løpende mye i mellom og sliter med å etablere noe eget spill. Stort press fra Hallingdal fører ethvert til at Hallingdal utligner på et frispark som skifter retning i muren å setter keeper ut av spill. Helt mot slutten får også Hallingdal et litt heldig mål som gjør at vi taper 1-2.

Vi taper dagens treningskamp etter at vi er et eller to knepp dårligere enn de i andre omgang uten at de skaper noe særlig mer enn oss. Vi slipper inn to unødvendig mål som vi er nødt for å luke ut.

Vi er bedre enn Hallingdal de første 45 min, vi burde gå til pause med en større ledelse etter flere gode sjanser. Når begge lagene gjør en del bytter så får Hallingene etterhvert en fortjent redusering på frispark mot slutten.

På JIF kan vi nevne at Kristian Takvam Hagen, Bendik Svensbråten og Mikkel Opdahl hadde en meget god dag ute på kunstgressmatta.

Men alt i alt en god gjennomkjøring for oss…

Bengt hadde følgende å si om kampen: Veldig rotete 0-10 min spesielt i forhold til fighting og krig. Deretter spilte vi dem ut frem til pause. Dette var meget bra, men vi brente 2-3 100% sjanser. Burde stått mer enn 1-0. I 2. omgang ble vi løpende etter ball i stedet for å eie den. En dårlig omgang av oss. Dette var vår 10. øving/trening i år.

Det minner meg på følgende. Ett vennepar av meg måtte ha nye gifteringer for det de gamle var utslitte. I de nye gifteringene står det: «Den som gir seg er en dritt». Det er viktig å ta med seg i videre jobb på feltet. Vi øver på til neste gang.