– Jeg er skuffa og flau

Postet av Jevnaker Senior A den 7. Mai 2023

Jevnaker må fortsatt vente på sesongens første hjemmeseier, selv om muligheten så til de grader var til stede mot topplaget Eiker Kvikk lørdag.

– Det er enda godt at vi er skuffa nå. Jeg er også skuffa, jeg er til og med flau. Det føles som om vi i beste fall bare sløste bort to timer i dag, sier trener Bengt Eriksen.

For dette var en kamp der JIF-laget virkelig kunne bygget videre på seieren mot Hokksund sist. Og selv om Jevnaker hadde ballen mye i første omgang, ble det ikke skapt mange store sjanser. I stedet var det gjestene fra Øvre Eiker som utnyttet en feil i de bakre JIF-rekkene og scoret omgangens eneste mål.

– Jeg sa til gutta i pausen at dette kan vi absolutt snu, det hadde jeg virkelig tro på Men vi slår vanskelige pasninger, er stillestående, spiller på oss brudd; vi gjør alt det vi ikke skal gjøre, sier en skuffet Eriksen.

Første del av andre omgang ble oppstykket og rotete. Blant annet måtte midtstopper Oddur Heidarsson ut med en kneskade. JIF skapte et visst momentum og et par brukbare muligheter i midtperioden av omgangen, men i stedet for en utligning gjorde Eiker Kvikk 2-0 seks minutter på overtid. Et frispark fra så vidt inne på JIFs halvdel ble tatt kjapt og overrumplet fullstendig keeper Ulrik Berg Rian som stod et godt stykke ute fra målstreken.

– Det verste er at dette var et for dårlig forsøk. Ingen har kunnet ta oss på innsatsen tidligere og vi har lovt oss sjøl at vi alltid skal prøve vårt beste, men i dag fortjener vi pisk og kritikk. Med vårt normale nivå hadde vi vunnet denne kampen og det er bittert å tenke på, avlsutter Eriksen.

Kampfakta:
JIF-Eiker Kvikk 0-2 (0-1)
Mål: 0-1(32) Alexander Fevik, 0-2(90) Alexander Fevik.
JIFs lag: Ulrik Berg Rian; Phiphat Blystad, Markus Øverby, Oddur Karl Heidarsson, Kristian Takvam Hagen; Bendik Svensbråten, Sander Hamborg; Kujtim Ismajli, Aleksander Bakken Tveter, Simen Skøien Olsen; Adrian Sallaup.
Innbyttere: Daniel Miancho 35 minutter for Oddur Karl Heidarsson, Robel Simum 20 minutter for Adrian Sallaup, Mikkel Opdahl 9 minutter for Kujtim Ismajli. Ubenyttede reserver: Cato Haugom, Oliver Lafton.