Praktscoring var ikke nok, JIF tapte i serieåpningen

Postet av Jevnaker Senior A den 31. Mar 2023

Konnerud ble for sterke i torsdagens serieåpning på kunstgresset og vant fortjent 2-1. – Vi scoret et virkelig fantastisk mål, men det ble for få øyeblikk der vi kjente igjen det angrepsspillet vi vet vi kan levere, sier trener Bengt Eriksen.

JIF Ultras hadde virkelig mobilisert og drøyt 150 tilskuere hadde møtt opp i kjølig marsvær til seriepremieren, men de tre poengene ble med tilbake til Konnerud. Gjestene hadde et spillemessig overtak fra start av og det var ikke ufortjent at de tok ledelsen etter 20 minutter. Som tidligere denne vinteren trengte JIF et baklengsmål for å våkne og det nydelige angrepet som førte til 1-1 viste virkelig hva dette laget kan på sitt beste. Fantastiske kombinasjoner langs vår høyreside, inkludert en tunnelpasning fra Mikkel Opdahl, endte med at Adrian Sallaup satte inn JIFs første mål i 4.divisjon denne sesongen.

Etter pause fortsatt gjestene å være det førende laget. JIF-spillerne slet med å sette sammen gode angrep og i en litt Hawaii-preget periode av kampen fikk en Konnerud-spiller stå nokså alene og enkelt sette inn 1-2. Selv om Jevnaker aldri gikk opp i liminga, var det i dag heller ikke nok kvalitet til å sette inn en skikkelig sluttspurt.

– Dette var en bleikere forestilling enn vi hadde ønsket oss og det er så klart skuffende å tape. Men vi var dårligere til å behandle ball enn vi pleier og vi hang etter i duellene. I sum blir det rett og slett litt for dårlig, sier Bengt Eriksen.

Laget trener lørdag før spillerne har en liten påskeferie og deretter møtes igjen til treningsøkt 2. påskedag. Neste kamp er borte mot en av avdelingsfavorittene Drammens BK fredag 14.april.

– Vi må forsterke det vi har vært gode på tidligere, nemlig å la ballen gjøre jobben, bruke færre touch og spille ut motstanderne våre. Spillerne er skuffa nå selvsagt, men vi har tross alt bare spilt en av 26 runder, sier Eriksen.

PS! Det ble solgt over 30 nye sesongkortskjerf i forbindelse med kampen, men vi har flere på lager. Henvende deg til kontoret på stadion eller bestill direkte fra vår nettbutikk: https://dinide.no/produktkategori/jevnaker-if/

Kampfakta:
JIF-Konnerud 1-2 (1-1).
Mål: 0-1(20) Tobias Stenerud, 1-1(32) Adrian Sallaup, 1-2(60) Mohamed Mohamed.
JIFs lag: Cato Haugom; Simen Mala, Phiphat Blystad, Markus Øverby, Kristian Takvam Hagen; Mikkel Opdahl, Bendik Svensbråten, Sander Hamborg, Simen Skøien Olsen; Aleksander Bakken Tveter, Adrian Sallaup. Innbytter: Daniel Miancho ti minutter for Mikkel Opdahl. Ubenyttede reserver: Ulrik Berg Rian, Oliver Lafton, Robel H. Sium.