Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

ENDRING I TRENERSITUASJONEN I JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Mar 2022


Mads Kleiv har de siste 2 årene vært sportslig ansvarlig i JIF på heltid. Han har nå søkt nye utfordringer og begynner over påske i Tromsø IL som trener på NTG Tromsø men også med  ansvar for 3. div. laget til Tromsø.

JIF har hele tiden vært klar over at Mads ikke skulle bli «pensjonist» i klubben og ønsker Mads lykke til med nye utfordringer og ny stilling i Tromsø. JIF ønsker ikke å legge hindringer i veien for Mads da Tromsø ønsker hans tjenester så raskt som mulig. Det betyr imidlertid noen utfordringer for JIF og oppgaver som må løses kortsiktig.

Vi jobber med å finne løsninger både på kort og lang sikt. Pr. i dag har vi ikke noen trenere som er klare, men for A-laget har vi en midlertid løsning i en kort overgangsfase med interne løsninger. Andre arbeidsoppgaver som sportslig ansvarlig har hatt i ung.avd, JIF Extra, fotballskole etc. er ivaretatt med egne ressurser.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.