Kategori

Masse liv på stadion

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Apr 2023

Her er det full aktivitet for både b-laget og G19 på kunstgresset.Kiwi forlenger sponsoravtale for perioden 2023-2025

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Apr 2023

Jif fotball er utrolig glade for at Kiwi Jevnaker fornyer samarbeidsavtalen med oss i tre nye år fra 2023-25

Utrolig bra at de lokale bedriftene stiller opp for nærmijøet, og støtter vårt arbeid for barn og unge i bygda.

Ny daglig leder ved Kiwi Jevnaker Tom Bergestuen sier "Vi ønsker å støtte opp om  barne og ungdomsfotballen på Jevnaker."

Jevnaker fotball ønsker Tom lykke til som "sjef" på Kiwi, og ser frem til et godt samarbeid i åra fremover.HOLD AV UKE 25 (19.-23. juni) TIL AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Apr 2023

AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE UKE 25 dvs fra mandag 19. juni t.o.m. fredag 23. juni

Vi sender ut invitasjoner med påmelding om noen dager. 

Sett av uken allerede nå. Her blir det mye gøy med aktiviteter av alle slag.

Oppstart hver dag  kl. 0900-1500.

Aldersgruppe f.o.m. 6 år t.o.m. 12 år.
VELKOMMEN TIL SAMLING 14. MAI KL. 1600

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Apr 2023

JIF Fotball inviterer alle jenter og gutter som fyller 6 år i 2023 til å melde seg på til 1. samling som foregår på Jevnaker stadion Ballslette. Vi håper alle som har anledning møter opp. Passer det ikke denne dagen, er det bare å melde seg på og møte opp neste gang. ALLE ER HJERTLIG VELKOMMEN. (ps. Noen jenter er allerede med på vårt opplegg med Vaiana som foregår på mandager. De som ønsker kan være med på begge deler. Vårt hovedfokus: Ha det gøy sammen med andre i et trygt og sosialt miljø.

Håper du kommer?!OPPSTART LEK MED BALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Apr 2023

JIF Fotball invitere alle jenter og gutter som er eller blir 4 og 5 år i 2023 til FORSKJELLIG AKTIVITET på Jevnaker stadion.  Vi har fokus på Lek og aktiviteter med og uten ball.

1. samling er TORSDAG 11. MAI KL. 1700 PÅ BALLSLETTA.

Påmelding til Kristian Orvang: kristianor@viken.no eller tlf. 95822444.

Håper vi sess!

VELKOMMEN!STORE UTFORDRINGER MED AVVIKLING AV TRENING OG KAMP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Apr 2023

Banesituasjon er en stor utfordring på denne tiden av året. Vi har 1 kunstgressbane som skal dekke behovet for 250-300 barn og unge. 4-5 lag må trene samtidig for å få gitt et tilbud til lagene. Når seriekampene nå starter for fullt fremover er det ikke kapasitet til å få gjennomført både kamper og treninger. Så lenge ball slettene ikke er klare, må derfor kamper utsettes eller flyttes. Vi har ikke plass til alle som ønsker å trene på kunstgresset. Som bildet viser vil det nok fortsatt ta noe tid før disse banene kan benyttes. KAMPSESONGEN STARTER FOR FLERE LAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Apr 2023

Kampsesongen starter for flere lag denne og neste uke.  I f m hjemmekampene skal JIF stille med KAMPVERTER. Se info over hva dette innebærer. Alle lagene skal stille med dette. Det kan være en fra foreldregruppa som tar på seg denne oppgaven, eller gå på rundgang blant foreldre. Det lages "vaktliste" på hvert enkelt lag. Ansvarlig for å sette opp dette er lagleder. Instruks for hva kampverten skal gjøre ligger i kiosken. Der henger også kampvert vesten som skal benyttes. Det ligger også FORELDREVETTREGLER som vi ber kampverten dele ut til alle som ser på kampen. Vi ønsker FAIR PLAY i JIF. Lykke til med sesongen.SUPER DAG FOR GUTTER 10 ÅR PÅ CUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Apr 2023

Trener Martin Bjørnstad melder om en super dag for Gutter 10 år på Vikåsen Cup i helgen. Både gøy, sosialt og mange fine kamper på gutta.2.trening imorgen mandag på bergebakken skole gymsal kl 17-18!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Apr 2023

2.trening imorgen mandag på bergebakken skole gymsal kl 17-18!

Vi har plass til flere! Meld dere på til Anne Hege!Sponsoravtale med Jevnaker Elektriske 2023-2025

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Apr 2023

Jevnaker fotball er glad for at en av våre trofaste støttespillere i mange år har signert en ny samarbeidsavtale med Jevnaker fotball for perioden 2023-25. Jevnaker elektriske støtter også Jif budbiler DA. 

Vi spiller på lag med bygdas lokale elektrikere.VÅRDUGNAD STADION 3.5. 2023 KL. 1730

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Apr 2023

JIF Fotball inviterer til vår årlige vårdugnad på stadion onsdag 3. mai kl. 1730. Tidligere år har det kommet ca. 20 personer. Det har vi vært svært fornøyde med. Håper du/dere har anledning i år også. Vi skal bl.a. rake og samle opp gummigranulat, skifte reklameskilt, rake plen, vaske, plukke søppel.  Det er fint om du kan ta med deg rive, verktøy som god drill, spade etc.

Vi hadde satt stor pris på om du kom og kunne avse et par timer. Dette er både sosialt og nyttig. Pølse og drikke etter dugnaden.

VELKOMMEN!FULLT HUS PÅ 1. SAMLING MED JENTER FRA 5-8 ÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Apr 2023

Leder av BU Anne Hege Dahl  kan fortelle om 25 påmeldte til 1. samling med jenter i alderen 5-8 år. Med foreldre var det 50 fremmøte på søndagens introduksjon av programmet som skal inspirere flere jenter til å starte med fotball. UEFA Playmakers er inspirert av Disney. JIF Fotball er pilot på dette programmet som er et samarbeid i hele Europa for å inspirere flere jenter i alderen 5 til 8 år som aldri har spilt fotball før, til å prøve idretten for første gang. FOKUS ER MILJØ, MORO, VENNER OG FOTBALL. De kosa seg med frukt, boller, popcorn og brus! Ble nok spist rekordmye popcorn på klubbhuset igår! Det blir samlinger 1 gang pr. uke og allerede idag 17. april er første "trening" på Bergerbakken skole. DET ER IKKE FOR SENT Å MELDE SEG PÅ så ta kontakt med Anne Hege.Første trening er mandag 17/4 kl 18-19 på Bergebakken Skole Gymsal.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Apr 2023

Første trening er mandag 17/4 kl 18-19 på Bergebakken Skole Gymsal. (resterende mandager er treningene kl 17-18)