Kategori

STOR INTERESSE FOR LEK MED BALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2022Etter korona stengt, har vi nå endelig kommet igang igjen med aktiviteten LEK MED BALL. Dette er en aktivitet som skal foregå tirsdager fremover på Jevnaker stadion og er for jenter og gutter på 4 og 5 år. Hovedhensikten er at barna skal være i aktivitet og ha det gøy sammen med andre barn. Har du ikke meldt på barnet ditt, er det bare å ta kontakt med admin@jif.no eller til primus motor for aktiviteten Åge Amundsen på tlf. 92027116. Til tross for dårlig vær med regn og vind, var det veldig godt oppmøte av både barn og foreldre.  Åge forteller om svært høyt aktivitetsnivå, både blant barna og foreldrene.  DETTE ER GØY.  Har du lyst il å være med som å bidra til aktiviteten? Ta kontakt med Åge. Neste samling er tirsdag 31. mai kl. 1700.  Ta med deg barnet ditt og møt opp.HYGGELIG FEIRING AV JIF BUDBILER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Mai 2022

Grunder Kåre Jenshagen

JIF BUDBILER DA feiret 20 års jubileum på klubbhuset for ansatte og bekjente. JIF BUDBILER DA ble etablert 15. mai i 2002.  Oppstarten var imidlertid 2 år tidligere, men da ikke som et DA selskap. JIF Budbiler DA eies av JIF Fotball med 99% og alt overskuddet går til BARN OG UNGDOM SOM SPILLER FOTBALL PÅ JEVNAKER. På Bildet ser vi Kåre Jenshagen som startet det hele og var primus motor i mange år.   Med fra starten var også Tor Bredesen som fortsatt er med som sjåfør.   Tor Haug, adm. leder i JIF takket på vegne av klubben for  den innsatsen disse karene gjør for barn og ungdom i bygda. Det betyr mye, både økonomisk og sosialt og ha JIF Budbiler som "møtepunkt" på stadion. Hver uke kl. 1000 samles mange til kaffe og vaffel og har det sosialt sammen. Og du trenger IKKE være sjåfør for å møte opp. Alle er hjertelig velkommen. Harald Lillo Pedersen takket fra JIF Allianse  for den innsatsen Kåre og de som har vært med opp gjennom årene har bidratt med for JIF.  JIF Budbiler er en sprek 20 åring og vi gratulerer med dagen og ønsker lykke til med nye oppdrag.

God stemning

 

 SVÆRT VIKTIG KAMP FOR JIF A I DAG PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Mai 2022

JIF står med 6 poeng etter 5 kamper og Svelvik har 4 poeng etter 4 kamper. Viktig med seier idag så de ikke blir liggende i "sumpa" nede på tabellen. Det rapporteres om god stemning og bra trøkk på trening denne uka. Det lover godt. Møte opp til dagens kamp som er på Hovedmatta.HERLIG MED FULL AKTIVTET PÅ STADION IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2022

Full parkeringsplass tilsier stor aktivitet. Hva mer kan vi ønske oss enn at alle "flater" blir brukt ? En liten spasertur så ser vi:

På kunstgresset er det kamp og trening samtidig. På ball slettene er det både kamper (3er) og trening. På hovedmatta trener jr. laget. På klubbhuset er det oppstart igjen for E-sport senteret, flere som trener på treningssenteret og møter i møtelokalene.  Foreldre og tilskuere som omkranser banene.  Kiosken er åpen med nystekte vafler. (som vi håper mange benytter seg av)

 For en HERLIG DAG og hva fotballen kan tilby som sosial møteplass.
GRASROTTRENERKURS - FLYTTER DATOER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Mai 2022På grunn av liten påmelding til oppsatt kurs har vi endret datoer og dager for kurset. Vi håper det gjøre at du får mulighet til å melde deg på kurset og at du prøver å få med deg flere ledere/foreldre på laget. Se endrede datoer nedenfor.


Grasrottrenerkurs er noe av det aller viktigste for å skape mer og enda bedre aktivitet for de barn og ungdom som spiller fotball. Vi i JIF legger vekt på å ha skolerte trenere på alle alderstrinn. Målgruppen er de som  er eller kan tenke seg å bli trenere eller lagledere på lag i aldersbestemte klasser. Vi tenker også at jr. spillere, seniorspillere som ønsker å prøve trener"faget" er en en viktig gruppe for å øke rekrutteringen. Vi oppfordrer spesielt jenter til å melde seg på. Det er ingen krav til forhåndskunnskap.

Grasrottrener – delkurs 1 (Barnefotballkurset):

E-læring gjennomføres før hver samling

MANDAG 13. juni kl.17-21 (fysisk oppmøte med teori og praksis)

MANDAG 29. AUG  kl.17-21 (fysisk oppmøte med teori og praksis)

Påmelding innen 5. JUNI til ADMIN@JIF.NO

Innhold:

• Barnefotballens verdigrunnlag og konsekvenser for meg som trener, laget og klubben

• Klubben og treneren som tilretteleggere for god fotballaktivitet – sammen

• Hvordan holde barna i flytsonen

• Treneren som veileder, samt NFF Skoleringsplan 6–8 år

• Delkurs 1 består av 3 moduler som hver er satt sammen av e-læring, klasseromsundervisning

og praksisøkt på feltet.

VELKOMMEN!TINE FOTBALLSKOLE 22. - 24. JUNI

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Mai 2022

Vi arrangerer Tine Fotballskole dagene 22. til 24. juni på Jevnaker stadion. Alder fra 6 t.o.m. 12 år. Vi legger vekt på å ha det gøy og sosialt sammen med andre.  Mye LEK OG MORO.  Variert opplegg med forskjellige aktiviteter. (ikke bare fotball) Ta med deg vennene dine og meld dere på.

Begrenset med antall så vær rask med påmeldingen.

PÅMELDING VIA LINKEN UNDER.

PÅMELDING HER

VELKOMMEN!JIF E-SPORT SENTER ÅPNER IGJEN.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Mai 2022

Etter pandemi og nedstengning av E-sport senteret åpner vi nå igjen.  Første dag blir onsdag 11. mai kl. 1800-2000. Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen. Ta med deg noen venner og kom innom for å prøvespille sammen med andre.  Først og fremst skal vi ha det gøy og sosialt sammen. Vi har erfarne veiledere som vil informere om mange spennende ting som vil skje fremover. VELKOMMEN.
DUGNAD STADION 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Mai 2022

 Gummigranulat samles etter vinterbrøytingen og spres utover kunstgresset igjen.


Fotballen gjennomfører årlig en dugnad på stadion. I år møtte det 13-14 stykker. Oppgavene som skulle gjøres var bl.a. oppsamling av gummigranulat, sette opp og ta ned reklame skilter. Vask av garderober og nye "binger" til lagene og raking og søppelplukking. En STOR TAKK  til dere som møtte opp og for innsatsen. Belønningen er sosialt fellesskap og pølser og brus på de som kunne avse et par timer. Tusen Takk.


 Rune og gjengen hadde tid til en kaffekopp også.

 Thoen a/s støtter Jevnaker Fotball

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Mai 2022

Jevnaker fotball er utrolig glade for at elektriker firmaet Thoen a/s blir med på en ny samarbeidsavtale med Jevnaker fotball. Oddvar Thoen a/s har over mange år vært med og støttet fotballen på Jevnaker. Vi takker igjen for tillitten og samarbeidet.LEKEPARTI FOR DEG SOM ER FØDT I 2017 ELLER 2018

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mai 2022

JIF Fotball starter opp igjen med LEKEPARTI for barn født  2017 og 2018. Her er hovedfokus LEK OG GØY SAMMEN MED ANDRE BARN. Vi starter tirsdag 24. mai kl. 1700 på Ballsletta, Jevnaker stadion. Joggesko/lette sko er fint å ha på. På oppmøte vil foreldrene bli orientert om hva som skal skje videre. Påmelding til: admin@jif.no. Navn og f.dato på barnet. Tlf. og mail adr. på forelder. Ved spørsmål: Ta kontakt med Åge Amundsen tlf. 92027116. Invitasjoner blir lagt ut i Barnehagene også. Håper vi ses. VELKOMMEN!


1 Kommentar