Kategori

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Des 2022



En stor takk til alle som har stilt opp for JIF fotballen i løpet av 2022. 

Vi har mange i JIF som bidrar så vi kan opprettholde den store aktiviteten vår. Mange gjør en fabelaktig jobb for barn og ungdom i bygda. Det er ingen selvfølge. Men vi trenger enda flere til å bidra. Det har vært stor oppmerksomhet og fokus på "Alle skal med".  Nå er det også stor fokus på at det er like viktig at "Alle må bidra". Jo flere som bidrar med litt, desto mindre jobb på hver.

 Takk til deg som trener, lagleder, dugnadsansvarlig eller andre oppgaver i og rundt laget. Takk til alle i styret og Utvalgene. Takk til JIF BUDBILER med deres bidrag. Uten alle dere som bidrar til klubbens beste og sørger for å legge til rette for barn og ungdom i bygda  hadde aktiviteten stoppet opp. JIF håper dere er med i 2023 også.  Vi retter også en stor takk til våre samarbeidspartnere og ikke minst til Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal som gjør at vi kan få gjennomført nødvendig vedlikehold og oppdatering av vårt anlegg på stadion. 

Vi har gjennomført mange tiltak i løpet av 2022 og lover å følge opp enda flere i 2023. Vi har mange tiltak vi gjerne skulle ha gjort noe med, som påbygg til dagens klubbhus med  bl.a. flere garderober.  Kapasiteten er sprengt på kunstgresset og vi skulle gjerne ha bygd ny innendørs hall så vi kunne økt aktiviteten ytterligere.  Det satte adm. og politikere i Jevnaker kommune en stopper for. 

Vi fra JIF Fotball ønsker dere alle en god jul og riktig godt nytt år..



JIF BUDBILER PÅ VEI TIL BERGEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Des 2022


JIF BUDBILER er stadig på farten og nye oppdrag. Idag har turen gått fra Jevnaker kl. 0600 med kjøring over Hardangervidda og snart fremme for varelevering i Bergen. Yngve rapporterer om nydelig vær og fantastisk naturopplevelse.  Vi takker Sateba AS, Hensmoen for oppdraget og leveranser til Bybanen i Bergen.



JIF FOTBALL FÅR STOR OPPMERKSOMHET I MEDIA.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Des 2022


JIF Fotball og ansettelse av Bengt Eriksen som trener foran 2023 sesongen har fått mye oppmerksomhet fra media den siste tiden. Det at Bengt har valgt å trene Jevnaker (som far Leif gjorde på 70 tallet) er klubben stolt over.  Viser bare noen av utklippene og oppmerksomheten dette har fått både i rikspresse og lokalpresse landet rundt. Kanskje det er dette som skal til for å løfte klubben, både i bredde og topp ? Vi går spennende tider i møte i det å bygge klubb videre utfra et allerede godt utgangspunkt.  Det merkes allerede "i gangene" at det skjer noe i klubben  om dagen. Vi trenger engasjement og flere personer som kan bidra til å løfte klubben. Flere er allerede på vei inn for å bidra så nå er det bare til å glede seg til fortsettelsen.



UTSTYR TIL E-SPORT SENTERET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Des 2022

Det jobbes stadig med å utbedre tilbudet til vår E-sport satsing. Da det er begrenset med plass i selve E-sport senteret, benytter vi nå også "storsalen" i 2. etg. Dette gjør at muligheten til at flere kan delta samtidig. Link mellom E-sportsenteret og storsalen via skjerm og det vil kunne brukes Xboks og Nintendo Switch. Takket være tildelinger fra bl. Amediastiftelsen har vi kunnet gå til innkjøp av nødvendig utstyr for å få dette til. Tusen Takk.



TRENINGSKAMPER FOR A-LAGET ER AVTALT I VINTER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Des 2022


Det jobbes på høygir med å planlegge sesongen 2023. Sportslig leder i klubben, Bjørn Opdahl melder om høy aktivitet om dagen. Mye er på plass, både på trener og spillersiden.  Følg med på presentasjon av spillere fremover på hjemmesiden vår. Vi vil også presentere våre trenere fremover. Følg med følg med... A-laget treningskamper i vinter er fastlagt:

 Det er avtalt 6. treningskamper i vinter for A-laget.

JIF- Hallingdal lør 28 Jan kl 13. 
Jif- Reinsvoll lør 11 feb kl 13
Blaker-JIF LSK Hallen ons 22 feb kl 19. 
Jif- Modum søndag 12 mars kl 16.
JIF-Holeværingen 22 mars. Kl 20
Jif - Valdres lør 1 april kl 13.00



MARKUS ØVERBY SIGNERT FOR JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Des 2022


Vi er veldig glade for å ha blitt enige med Markus Øverby om en ny kontrakt 2023. Spillere som Markus er viktig for klubben, som en del av den langsiktige strategien å knytte til seg de beste unge spillerne i distriktet.

Hyggelig kar, ambisiøs og treningsvillig er kvaliteter vi ønsker i JIF. Dette har Markus i tillegg til kvalitetene vi kjenner til fra banen og derfor meget gledelig å se han videre i JIF drakta.» sier sportslig leder Opdahl til jif.no.

«Føles veldig bra å endelig være klar for et nytt år med JIF! Jeg trives veldig godt her, og ser veldig frem til ny sesong. I 2023.» sier Øverby.




Zainab og Emma Oline med på sonelag Ringerike

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Des 2022

Zainab Noorzai og Emma Oline Fjellbirkeland Rørvik  har begge blitt med på sonelaget til Ringerike i høst og denne lørdagen deltok de begge på soneturnering hvor de møtte Nedre Buskerud 1 og Nedre Buskerud 2. sammen med de fleste andre var dette deres første møte med 11er fotball. Ringerike vant henholdsvis 1-0 og 2-0, hvor Zainab scorte et mål. Jentene representerte Jevnaker på en god måte.



Mikkel har signert ut 2023 sesongen

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Des 2022


Mikkel har signert ut 2023 sesongen.

Mikkel Opdahl(17) har spilt i klubben siden han var 5 år. Han har vært innom alle alderstrinn helt opp til senior. Mikkel fikk med seg 17 kamper i 4 divisjon i 2022 sesongen.

Det er viktig for klubben og for laget at slike unge JIF-gutter står frem og viser at det lønner seg med hardt arbeid over tid. Vi er helt avhengig som klubb av å få frem spillere som har gått gradene i JIF.

Veldig fornøyd med å fortsette i JIF drakta, kan ikke vente med at sesongen starter.

sier Mikkel Opdahl.

 




Oliver Lafton signert videre for JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Des 2022

Den talentfulle 17-åringen spiller i rødt også i 2023.

Oliver Lafton signerte sin første kontrakt med Jevnaker IF sommeren 2022, og har siden vært en fast del av A-laget vårt. 

- Jeg har vært en fast del av A-laget nå i et halvt år, og det å få muligheten til å forlenge avtalen ut 2023 er stort for meg. Jeg ser frem til fortsettelsen, sier unggutten. 

Vi gleder oss til å følge Oliver i årene fremover.



VERV EN DOMMER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Des 2022

Verv minimum en dommer per klubb

Vi utfordrer derfor alle klubber til å verve en rekrutteringsdommer til kurs før sesongen, for et felles krafttak er løsningen på utfordringen.

 

Ingen dommer, ingen kamp. Tallet på rekrutteringsdommere er synkende. Vi utfordrer derfor alle klubber til å verve en rekrutteringsdommer til kurs før sesongen, for et felles krafttak er løsningen på utfordringen!

Etter endt fotballsesong står nå utdanningssesongen for døren. I den forbindelse lanserer NFF nå en egen dommerkampanje. Årsaken er enkel. Tallet på dommere er synkende, og vi har nødt til å snu trenden. Står vi uten dommere får vi heller ikke gjennomført kamper. Så enkelt er det.

Vi ber derfor samtlige klubber mobilisere i og rundt egen klubb. Vi trenger påfyll av dommere. Vi trenger å øke antallet som tar rekrutteringsdommerkurs. Vi må hjelpe hverandre med å snu trenden.

Om hver klubb verver minimum en gutt, mann, jente eller kvinne til rekrutteringsdommerkurset, så har vi faktisk klart det!

Hvem kan ta rekrutteringsdommerkurset? Interesse for fotball er åpenbart en klar fordel. Utover det kan du være ung eller godt voksen, mann eller kvinne, trener eller spiller med mer. Kanskje dere har en seniorspiller som kunne tenke seg å prøve dommerrollen?

Hvorfor bli dommer? Du blir en viktig del av fotballfamilien, du får personlig utvikling og ledererfaring, du tjener penger, og du får være i fysisk aktivitet.

Mange kretser går i gang med rekrutteringsdommerkurs allerede i januar. Her finner dere kontaktskjema hvor interessen for å ta dommerkurs kan meldes inn.

Ta kampens viktigste avgjørelser - bli dommer

NFF hjelper deg/dere videre med kontakt til din lokale fotballkrets. Dommeransvarlig i klubb kan naturligvis også ta direkte kontakt med dommerkonsulent eller Fagansvarlig Dommerutvikling i krets.

La oss sammen sørge for at vi har nok dommere til alle kampene som skal spilles i sesongen 2023, slik at vi får gode og trygge rammer for både barn og voksne!

Har du spørsmål: Ta kontakt med JIF Fotball sin dommeransvarlig: Svein Erik Johnsen: tlf. 90750482 eller mail: svein.erik.johnsen@ngn.no



NARRI HAR SIGNERT FOR JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Des 2022

Narri har signert for JIF

Vi er veldig glade for å ha blitt enige med Narongdet Raksanoi Solbakken om en 2 års kontrakt. Spillere som Narri er viktig for klubben, som en del av den langsiktige strategien. Vi trenger noen erfarne kvalitetsspillere som kan være mesterlærere for våre unge talenter. Narri kommer fra HBK,  og vi håper han kan ta med seg litt av det som kreves på høyere nivå inn i vår unge spillergruppe.

“Jeg har veldig lyst til å være med på reisen videre og håper at jeg kan være en viktig bidragsyter til at JIF tar ytterligere steg og kommer opp der de hører hjemme” sier Narongdet.

 

Vi gleder oss til 2023…




Phiphat Blystad har signert for 2023

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Des 2022

Phiphat Blystad har signert for 2023

Vi er veldig glade for å ha blitt enige med Phiphat(Pip) om ny kontrakt. Spillere som Pip er viktig for klubben, som en del av den langsiktige strategien, og både beholde å utvikle lokale gutter inn mot vårt A-lag. Pip har tatt store steg i årets sesong og vi er helt sikre på at han skal ta nye steg i 2023 sammen med JIF i 4 div.

JIF ønsker lykke til i 2023




BENGT ERIKSEN NY JIF TRENER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Des 2022

Tidligere Eliteserie-trener og mangeårig fotballekspert Bengt Eriksen (57) blir ny trener

for Jevnaker IFs A-lag i 4.divisjon.

Bak den første luka i adventskalenderen skjuler det seg en skikkelig godbit til alle med et hjerte som

banker for Jevnaker-fotballen. I går kveld signerte Bengt Eriksen avtalen som gjør han til ny JIF-trener.

Sportslig leder Bjørn Opdahl mener klubben har gjort et varp.

– Vi har jobbet en tid med å få på plass ny hovedtrener for A-laget vårt. Nå er vi både glade og ikke så

lite stolte over at en profil som Bengt Eriksen har takket ja til jobben. Med han får vi en trener som hele

livet har levd og åndet for fotball. Han er en klubbygger, motivator og pedagog som vi tror vil løfte hele

bygda, sier Opdahl.  

Og selv om Eriksen er født og oppvokst i Oslo, strekker hans forhold til Jevnaker seg nesten 50 år

tilbake. Han følger nemlig nå i fotsporene til faren Leif, som trente JIF i to sesonger på 1970-tallet.

– Jeg skal innrømme at jeg er bittelitt nostalgiker og at nettopp denne klubben betyr noe ekstra.

Tidligere har jeg trent Skeid, som faren min også trente i sin tid. Nå gjentar det seg på Jevnaker. Jeg

har mange gode minner fra de to sesongene da jeg løp rundt som gutt på Jevnaker stadion. Ikke minst

fra 1974-sesongen da JIF slo ut både Strømsgodset og Lyn i cupen, mimrer Eriksen.

Etter mange sesonger som spiller for Vålerenga og Strømmen, ble Eriksen på slutten av 90-tallet

trener for Drøbak/Frogn og senere Skeid. Han ledet sistnevnte til opprykk fra 1. divisjon til Eliteserien i

1998. Mange kjenner også Eriksen fra tv-ruta. I nærmere 20 år har han vært en av landets mest

profilerte fotballeksperter. Eriksen er klar på hva som trigger han mest ved å ta på seg en trenerjobb

igjen.

– Vi skal bli et bedre fotballag og vinne flere kamper, helt klart. Men så skal vi også skape begeistring

og engasjement i bygda. Økt interesse rundt a-laget vil forhåpentligvis også på sikt skape noen

inntekter som kommer aldersbestemte lag til gode. Jeg håper på et skikkelig fotballeventyr på bygda,

sier Eriksen.

Jevnaker IF spilte tre sesonger i 1.divisjon (nivå to) på midten av 1990-tallet. Denne sesongen ble

laget nummer ni i 4. divisjon Buskerud. Ved å hente en fotballprofil som Bengt Eriksen signaliserer nå

klubben at den er villig til å satse for å klatre i divisjonssystemet i årene som kommer.

– Et stort trenernavn som Bengt Eriksen vil gjøre klubben mer attraktiv for gode spillere, i tillegg er han

jo en strålende kommunikator og inspirator som helt sikkert våre samarbeidspartnere også vil få glede

av. Nå skal gode krefter sammen løfte fotballen på Jevnaker, sier Opdahl.

I tillegg til et langt liv i fotballen er Bengt Eriksen utdannet økonom og har jobbet som journalist i

Dagens Næringsliv og spaltist for flere norske medier.