Kategori

40 PÅMELDT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Okt 2022

Helgens Event  i JIF E-sport har mottatt påmelding fra 40 stk.  5,6 og 7. klassinger i Jevnaker. Det er utrolig gøy at så mange viser interesse for å delta på denne Eventen.  Det blir aktiviteter, både gaming og fysisk aktivitet, bespisning og mye mer som skjer denne dagen.  Det er satt sammen et interessant program som vi håper alle vil like. Alt skjer på klubbhuset/stadionområdet. VELKOMMEN.



GRATULERER MED UEFA B - CHRIS!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Okt 2022


JIF Fotball prioriterer å kvalifisere våre trenere bl.a. gjennom å delta på NFF's kurs for trenere. Christian (Chris) Dutton har gjennom sommeren og høsten gjennomført UEFA B lisens programmet til NFF og fikk sitt bevis på gjennomføringen sist helg. Vi gratulerer Chris med UEFA B lisensen og håper klubben får glede og nytte av den nye kompetansen i årene fremover.  Chris kom til klubben i jan 2021 fra England og har denne sesongen bl.a. vært jr. trener, B-lags trener, ass. A-trener og gjennomført fotballskolen. FREDAG 4. NOV har Chris ansvaret for gjennomføringen av JIF Extra. Et tilbud som går til de som ønsker å bli utvikle se som fotballspillere. Det er bare å melde seg på.  Chris vil også takke klubben og sportslig ansvarlig Bjørn for at de har satset på han og "sendt" han på kurs. Chris vil også takke spillerne som bidrar til at han kan utvikle seg som trener.  Vi ønsker Chris lykke til i tiden fremover.





HYGGELIG AVSLUTNING PÅ EN UTFORDRENDE SESONG FOR A-LAGET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Okt 2022

Alle A lagsspillerne og støtteapparat samlet seg til en hyggelig avslutning på en utfordrende sesong. Stemningen var god da vi klarte det vi satte oss som mål før høstsesongen å skaffe nok poeng til å klare oss i 4 div. Spillerne hadde også kåringer av Årets spiller Bendik Svensbråten
Årets mål Fredrik Tvenge
Årets toppscorer Aleksander Bakken Tveter
Årets Ivrige Mikkel Opdahl
Det ble også delt ut premier og en ekstra takk for innsatsen til Rolf Halvorsen (vaktmester/banemannskap) og Aleksander Bakken Andersen (Oppmann/lagleder)



MESTERHUS JULECUP 130 LAG PÅMELDT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Okt 2022

130 LAG er påmeldt til MESTERHUS JULECUP 5. OG 6. NOV (aldersgruppen 6-12 år) og 12. og 13. nov. (13. til 16 år).

Anne Hege Dahl, som arr. ansvarlig i JIF,  er meget fornøyd med antall lag som er påmeldt. Det er flest lag fra Hadeland/Ringerike. Men også flere andre lag.  Har du lyst på underholdning i løpet av disse helgene, er det bare å møte opp, enten du er i familie eller bare tilskuer. Her blir det masse glade unger og mye engasjement. Det blir servering fra kiosken og flere aktiviteter. VELKOMMEN TIL MESTERHUS JULECUP I JEVNAKER HALLEN.



JIF EXTRA STARTER OPP IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Okt 2022


NB! Viktig at du som trener for laget ditt videresender denne info så raskt som mulig ut til spillerne på laget ditt, enten dere bruker SPOND, FACE ELLER NOE ANNET.

Kontaktperson er Chris Dutton på tlf. 92778594.

PÅMELDINGSFRIST: 2. NOV. TIL: admin@jif.no




KIOSK STENGT FOR SESONGEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Okt 2022

Kiosken på stadion er nå stengt for sesongen. Nå er det bare å glede seg til ny sesong i 2023 med kaffe og deilige vafler. Stor takk til alle dere som møter opp og står i kiosken gjennom sesongen. Det betyr mye å kunne ha dette tilbudet både sosialt og økonomisk. En ekstra stor takk til Per og Cecilie som organiserer det hele og har full oversikt. Tusen takk for jobben dere gjør. Som de sier: Nå er det planlegging og innkjøp til Mesterhus Julecup i helgene 5.6/ nov og 12.13/nov. før kiosk sesongen er over for i år.



AVSLUTTET HJEMME MED SEIER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Okt 2022

HBK/JIF JENTER 15 vant 3 - 0 over Skiold 2. Dette var siste hjemmekamp og da passet det bra med solid seier.  Mange supportere møtte opp bl.a. fra de yngre jentelagene i JIF. Her ser vi bilde av noen av disse sammen med vinnerlaget.



SISTE HJEMMEKAMP FOR HBK/JIF KL. 1900 PÅ STADION I DAG - MØT OPP DA VEL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Okt 2022

Årets siste hjemmekamp for samarbeidslaget HBK/JIF jenter 15 kl. 1900 i dag på kunstgresset. Møt opp og støtt laget.



Invitasjon Julebord JIF Fotball

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Okt 2022

Til deg som trener, lagleder, styremedlem, Utvalgsmedlemmer, dugnadsansvarlig, dommeransvarlig og andre inviterte.

Vi setter stor pris på ditt bidrag og engasjement for fotballen i JIF. Du utgjør en forskjell og bidrar til at vi kan opprettholde aktiviteten til våre 300 barn og ungdommer.  Påmelding til : admin@jif.no



HAR DU HUSKET Å MELDE DEG PÅ TIL VÅR EVENT ?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Okt 2022

5.6 og 7. klassinger. Husk KICK OFF TORSDAG 20.10 KL. 1800 hvor vi vil informere om hva vi tenker om drift av E-sport senteret vårt fremover. Dette gjelder også for foreldre som ønsker å vite mer om hva gaming er og hva vi kan tilby.

HUSK PÅMELDING TIL VÅR EVNT LØRDAG 5. NOV. KL. 1200-1800 til admin@jif.no med navn og alder.

I første omgang gjelder dette for alderstrinnene 10, 11 og 12 år. Men vi åpner også opp for andre aldersgrupper.  Til nå er det meldt seg på 15 stk så vær tidlig ute med påmeldingen da vi har begrenset med plass. 

ALT FOREGÅR PÅ KLUBBHUSET.



OSCAR OG OSKAR BER LAGET DITT MED PÅ KAMP LØRDAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Okt 2022

Legg merke til disse 2 "grunderne" av Legion Jevnaker, JIF Ultra. Nå inviterer de alle lagene i JIF til å møte opp på lørdag 15.10 kl. 1500 for å lage "skikkelig trøkk" som de sier. De utfordrer trenere og lagledere på ALLE LAGENE I KLUBBEN til å få med ALLE SPILLERE TIL KAMPEN PÅ LØRDAG.  STAND er på Vestsiden av kunstgressbanen. Møte opp der er budskapet. Ta utfordringen og støtte opp om dette flotte initiativet fra initiativtagerne til JIF Ultra. NB! Kle deg i rødt og ta med bjeller, trommer og hva du måtte ha tilgjengelig...



SKAPER MILJØ OG ENGASJEMENT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Okt 2022

Oscar Lafton og Oskar Bjørklund er primus motor for Legion Jevnaker - JIF ULTRA. Det startet som en ide i 2021 og har økt i omfang den siste tiden. Disse spiller på G16 laget og har som målsetting og skape  liv og røre på A-laget kamper. I alt er det til nå ca. 15-20 G16 spillere som er med i JIF Ultra. Det er svært engasjerte ungdommer som utgjør en forskjell. Siste hjemmekamp mot Eiker Kvik viste hva denne støtten betyr. For klubben er dette et kjempeviktig tiltak som bidrar til miljø og engasjement i klubben. Nå oppfordrer Oskar og Oscar flere lag i JIF til å møte opp på lørdag kl. 1500 til året siste hjemmekamp. De lover skikkelig trøkk med ekstra nivå på røyk. De jobber med ny banner som de håper er klar til lørdag. JIF synes dette tiltaket er så viktig for klubben at de bidrar med økonomisk støtte til JIF Ultra med to bla Oscar i spissen. PS!  Støtt også innsamlingsaksjonen de har satt i gang. Neste lørdag, årets siste kamp, er det buss sammen med A-laget.



Salget er i gang. Har du husket å kjøpe?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Okt 2022

JIF Fotball har denne uken dugnad ved å selge Bambusa sokker.  Det rapporteres om ivrige barn og foreldre som selger sokker til nære og bekjente i familier og på arbeidsplasser. Det passer fint som gaver til både bursdager og julegaver. 50% av nto. salget går direkte til laget. Allerede nå er det lag som har etterspurt flere poser med sokker. Det er derfor lurt å være tidlig ute med salget så vi får rask oversikt over evnt. retur som kan distribueres til de mest iherdige selgerne. Takk til deg som ER MED PÅ DUGNADEN OG TAKK TIL DEG SOM KJØPER.



NYE NETT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Okt 2022

Klubben har gått til innkjøp av mange nye nett da flere var store hull i. De aller fleste målene har nå fått nye nett. Vi har også noen på "lager". Vi håper de nye nettene blir tatt vare på og IKKE brukt som "klatrevegger". En stor takk til Henning Pedersen som primus motor for å få skiftet ut disse nettene. Samtidig har han også nå   merket banene med A, B osv slik at dette nå kan legges inn kampoppsettet for neste år. Stoor takk til Henning !!!



LEGION JEVNAKER - HØRT OM DE?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Okt 2022






Legion Jevnaker JIF Ultra har gjort seg bemerket de siste kampene som skikkelige supportere. Det er utrolig gøy at en gjeng med ungdommer setter i gang dette tiltaket. Vi i JIF setter veldig stor pris på den støtten dere gir vårt A-lag.  Både under kampene men også for oss som klubb som helhet betyr det mye. Dere går foran med engasjement og glød og det vises på kampene. På siste seriekamp var det virkelig "trøkk" fra tribunen og spillerne responderte med tæl og innsats som vi ikke har sett tidligere i år. Det viste også resultatet med 6-1 seier over Eiker-Kvikk. Takk skal dere ha. Vi i JIF Fotball oppfordrer flere til å være med denne flotte gjengen. NB! JIF Fotball ønsker å bidra med støtte så ta kontakt med admin@jif.no så ser vi hva vi kan få til.

Lykke til videre...