Kategori

GLEDELIG MED A-KAMP IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Jun 2021

Torsdag møter JIF A-lag HBK på AKA Arena kl. 2000 til årets første A-kamp. Det er avtalt flere treningskamper i tiden fremover. Kontakttrening og kamper har vært et savn i lang tid. NÅ ser det endelig ut for å komme i gang igjen med "normal" aktivitet. Treningen har siden mars i 2020 vært holdt vedlike stort sett hele perioden. Aktiviteten har vært begrenset p.g.a. avstandsregler så spenningen er stor ift hvor A-laget står. En pekepinn på dette får vi svar på imorgen. Denne uken blir det gitt nærmere info om når evnt. seriekampene starter igjen.Tine Fotballskole/Aktiv sommer er i gang.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Jun 2021

Da er årets Tine Fotballskole i gang og på bildet ser vi fordeling i grupper. I alt 121 er påmeldt. Årets forballskole er et samarbeid mellom JIF Fotball og Jevnaker kommune v/Aktiv Sommer. Under ledelse av sportslig ansvarlig i JIF Mads Kleiv er det lagt til rette for at dette skal bli en uforglemmelig uke. Med seg har han 10 instruktører som kommer fra JIF Fotball senior/jr. lag og HBK Damelag. 

Vi ønsker lykke til med uken.


 
NYTT TILBUD TIL DEG SOM GÅR I 3. T.O.M. 7. KLASSE FRA 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Jun 2021


Skal du opp i 3. til 7. klasse fra høsten 2021? Da har du mulighet til være med på noe NYTT og SPENNENDE.

JIF Fotball lanserer et nytt konsept som vi kaller JIF IFO. (IdrettFritidsOrdning).

Dette skal være et tilrettelagt tilbud hvor fysisk aktivitet står som det sentrale. Vi tilbyr i tillegg til fotball, flere forskjellige idretter som håndball, basketball, turn, friidrett, skøyter og ski, turer i skog og mark osv. Vi har som hovedprinsipp å gi barn positive fritidsvaner og interesser.

Du blir hentet etter skoletid, enten du går på Toso eller BB skole.

Foreløpig er det 2 dager pr. uke. Mandager kl. 1300-1700 og torsdager kl. 1430-1700.

IFO har instruktører med pedagogisk/idrettsfaglig bakgrunn.

Se vedl. link for nærmere info.

IFO

For nærmere info om tilbudet og søknadsskjema, gå inn på hjemmesiden til fotball.jif.no, vedl. link,  eller ta kontakt med leder for IFO Mads Kleiv. Tlf. 99363658 eller mail: mads.kleiv@hotmail.com.

Da det er begrenset med plasser må du være tidlig ute med søknaden, SKAL DU FÅ PLASS. Vi vil sende ut svar på søknaden fortløpende etter hvert som vi får de inn.Fantastisk oppslutning om Tine Fotballskole/Aktiv Sommer

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Jun 2021Mats Kleiv

 

Ansvarlig for Tine Fotballskole/Aktiv Sommer Sportslig Ansvarlig i JIF, er strålende fornøyd med påmeldingen. 

Det er påmeldt 120 stk. og vi har gleden av å kunne tilby plass til alle. Det ble satt en grense på 100 stk. Men etter å ha fått på plass rett bemanning og god struktur har vi fått til at alle som har meldt seg på, får plass.

Da er det bare å glede seg til en hel uke med moro, forskjellige aktiviteter og mye sosialt. Årets sommerskole er i samarbeid med Jevnaker kommune som gjennom statlige tilskudd kan tilby barn og ungdom gratis plass. JIF Fotball står som arrangør.

Bli med på Grasrottrener kurs.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Jun 2021

Vi har endelig fått svar av Kretsen om at de kan komme til oss for å holde kurset Grasrottreneren Del 1. Det blir dessverre en kort svarfrist, da det måtte bli nå til helgen om kurset skulle gjennomføres før sommeren. Det blir i utgangspunktet lørdag kl 10-16 med to deler praksis og søndag kl 10-13 med en praksis-del. Alt foregår på Jevnaker Stadion.

 JIF oppfordrer alle som ikke har tatt kurset om å melde seg på til undertegnede. Dette er del 1 av 4 delkurs. Minst 1 trener i hvert lag skal ha tatt dette kurset og dette er med på å gi god læring og trygghet for dere videre som trenere. Jeg håper flest mulig av dere har mulighet og ønsker å delta. Meld deg på til: Mads.kleiv@hotmail.com eller tlf.99363658.

https://www.fotball.no/trener/grasrottrener/nff-c--lisensutdanningen/

 se vedl. link for nærmere info om hva Grasrottrenerkurset innebærer. VELKOMMEN.NYE/ENDRINGER AV LAG TIL HØSTSESONGEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Jun 2021

Vi har nå åpnet for påmelding av «nye» lag i FIKS – for aldersklassene 6-19 år.

Hvis det er lag som ikke skal delta i høstsesongen, eller som ønsker å endre nivå på laget så må dette sendes på epost til gro.larsen@fotball.no.

 Frist for påmelding og endringer for høstsesongen er 10.juni 2021. Sendes admin@jif.no innen 9. juni.

NB! Alle lag som har vært påmeldt på vårsesongen blir automatisk flyttet over til høstsesongen, NFF Buskerud skal kun ha beskjed om endringer.

NFF Buskerud har følgende anbefaling ved påmelding av lag i barnefotballen:

  • Meld på flere lag. Del spillerne opp i små grupper på hvert lag.
  • Meld på rene jentelag hvis mulig. Jentene synes det er mer gøy å spille sammen.
  • Ikke la for mange spillere stå å sidelinja som innbyttere.

Aktivitetskvelder for 6-7 åringer

NFF Buskerud inviterer høstens 1.klassinger (født 2014) til aktivitetskvelder i 3er fotball.

Frist for påmelding er 10.juni 2021 for 7 åringene (meldes på i FIKS)

For 6 åringene er fristen 10. august 2021 (meldes på i FIKS)Takk for at du gir panteflaskene dine til barne og ungdomsarbeidet i JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Jun 2021

Noen "faste kunder" putter pantelappen i "kassa" på Coop. Det er vi svært takknemlige for. Dette er miljøgevinst og ekstra kroner til barne og ungdomsarbeidet i klubben. Ja takk begge deler sier vi da. Men  vi har plass til flere lapper i kassen. Neste gang du panter kan du kanskje huske på JIF kassa?  PS! Den blir tømt med jevne mellomrom.