Kategori

Dugnad kjøkken fotballskolen uke 33

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jul 2020

Hei.

Kjenner DU noen som kunne tatt et ansvar  på kjøkkenet ifm Hverven Revisjon Fotballskole? Oppgaven blir å kjøpe inn mat og drikke til hele uken 33. Sette fram frokost til de som skal ha det fra kl. 0800. Lunsj 1130-1200 og frukt ca. 1400. Det blir nærmere 50 elever som deltar. Vi tenker oss en som har et overordnet ansvar for innkjøp og organisering av vakter 5 dagene dette gjelder. Dagene kan gjerne fordeles på flere slik at ikke samme person må være tilstede hver dag. Ta kontakt med Mads Kleiv som har ansvar for fotballskolen på tlf. 99363658 eller mail. mads.kleiv@hotmail.com..

TAKK FOR AT DU BIDRAR TIL GJENNOMFØRING AV FOTBALLSKOLEN 2020.


0 Kommentar

Utstyr til oppstart av lekepartier for 4 og 5 åringer.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jul 2020

Gjennom samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB deler Amedia ut støtte til almennyttige tiltak i regi av lokale lag og foreninger. Det er lokalavisene, i vårt tilfelle Ringerikes Blad som har foretatt tildeling og JIF Fotball har fått tildelt kr. 40.000,- til innkjøp av utstyr til lekepartier for 4 og 5 åringer. Oppstart blir i aug mnd og info blir sendt ut gjennom barnehagene. Pengene skal gå til innkjøp av utstyr som skal brukes til det vi kaller "lek med ball". Vi håper det blir stor oppslutning om tiltaket som skal gjennomføres 1 gang pr uke. Når det blir for kaldt til uteaktivitet, begynner vi innendørs. Hjertelig takk til Amedia/Sparebankstiftelsen DNB og Ringerikes Blad.


0 Kommentar

Behov for transport?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Jul 2020

Ring JIF Budbiler for tilbud på transport, enten det gjelder privat eller bedrift. Vi tar på oss både faste kjøringer og "på timen" kjøring. Vi er rimelig på pris og hele overskuddet går til barne og ungdomsarbeidet i JIF Fotball. Ring tlf. 92810560 for transport.


0 Kommentar

Gresset på hovedmatta stadion

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Jul 2020

Det har vært liten aktivitet på hovedmatta stadion i år grunnet korona. Men hovedbanen ser ikke bra ut. Hvorfor blir det ikke gjort noe med gresset? Det hadde gjort seg med noe gjødsel slik at banen ble grønn igjen. Det er en flott robotklipper som tar det som kommer opp så det blir ikke noe merarbeid. Fint hvis kommunen nå gjør noe med dette. 


0 Kommentar

Hjertestarter klubbhuset stadion

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Jul 2020

Hjertestarter på klubbhuset er nå registrert i hjertestarterregisteret. Denne står plassert i gangen på klubbhuset og er oppgradert med ny elektrode og batteri. Info skilt vil bli satt opp på utsiden.


0 Kommentar

GRASROTANDELEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Jul 2020

Vil du gi din støtte til JEVNAKER I F FOTBALL?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest.

 Vi oppfordrer deg til å støtte oss i JEVNAKER I F FOTBALL. Vårt organisasjonsnummer er 971012951. For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago. Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker. Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:Hos kommisjonæren • Mobilspill • Norsk Tipping sine nettsider • SMS, send Grasrotandelen 971012951 til 60000 For mer informasjon se www.norsk-tipping.no *For Multix, Oddsen og Instaspill gjelder annen beregning. 

Takk for at du støtter barne og ungdomsarbeidet i Jevnaker.


0 Kommentar

OG GRASET VOKSER PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Jul 2020

Det gror igjen med gress på stadionområdet. Er det sånn vi skal ha det her?


0 Kommentar

Kujtim Ismajli har signert ut 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Jul 2020


Vi jobber med å bygge lag og er glade for at Kujtim har valgt å signere for Jevnaker ut 2021. Han kommer fra Hønefoss BK hvor han har spilt hele sin karriere fra han var 6 år. Kujtim bringer inn mye erfaring i gruppa med erfaring fra kamper i Obosligaen for HBK. Han er en offensiv og arbeidsom midtbanespiller. Kujtim utmerker seg også med voldsom treningsvilje.


Mads sin kommentar: 

" Vi er veldig fornøyde med å få Kujtim med på laget. Han er en utrolig treningsvillig og seriøs spiller som har erfaringer fra et langt høyere nivå. Kujtim gir oss mer offensiv kraft og kan bekle flere roller. Dette er en spiller og person jeg har veldig stor tro på."


Hvorfor velger du Jevnaker Kujtim? 

"Jeg synes Jevnaker var et bra sted for meg å dra til for å bygge meg opp etter en lang lang tid med skader. Jeg tror Jevnaker kan hjelpe meg å nå toppnivået mitt igjen, de har dyktige trenere i Mads og Lars som også var en viktig faktor i beslutningen min også helt til slutt så har de en veldig bra spillerstall som har tatt meg godt i mot.


Det jeg tenker om laget fremover er at Jevnaker burde være i høyere divisjon enn det de er nå så jeg har veldig lyst til å hjelpe klubben rykke opp så fort som mulig kanskje allerede i år vist det er mulig. Jeg har litt å bevise etter å ha vært ute så lenge med skade så jeg håper jeg får vist det i Jif."


Velkommen til klubben og vi gleder oss til å se deg i kamper for oss. 

#wearejevnaker


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline