Kategori

Full fart på matta for senior

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2020


Endelig skikkelig igang igjen med full trøkk, og 36 seniorspillere fra G19 og A-lag. #wearejevnaker


0 Kommentar

Årsmøte JIF Allianse

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2020

Årsmøte Jevnaker If allianse avholdes 17. Juni  kl.18.00 på klubbhuset på Jevnaker Stadion.

Vanlig årsmøtesaker.

Årsmøtedokumenter vil bli gjort tilgjengelig senest 1. Uke før årsmøte.


NB. Det blir gjennomført fysisk møte.


0 Kommentar

Husk årsmøte torsdag 11. juni kl. 1800

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2020

Presisering vedr. årsmøte JIF Fotball. Det er torsdag (ikke onsdag)  11. juni kl. 1800 på klubbhuset.

Vanlige årsmøtesaker.

Årsmøtedokumenter vil bli gjort tilgjengelig på hjemmesiden senest 1 uke før årsmøte.

Saker som ønskes behandlet sendes styret senest innen 1.6. 2020

 0 Kommentar

STOR DUGNADSÅND PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Mai 2020

Dugnadsånden er ikke død som mange påstår. På vår dugnaden på stadion i går møtte det 25 personer som var klare til innsats. På bildet blir gjengen informert fra leder av anleggsutvalget Morten Bråthen om oppgaver som det skulle gyves løs på. Oppgavene som det var fokus på: Sette opp reklameskilt, rydding av søppel på hele stadionområdet. Ta ned gamle seter på tribune og rydde under tribunen hvor det gjennom mange år har blitt samlet på defekt utstyr av forskjellige slag. Toalettanlegget ble klartgjort for rehabilitering. Merking av småbaner på gress slettene. Det er veldig sosialt og gjøre noe sammen og som en av deltakerne sa: Det er så hyggelig å treffe folk igjen. Selvfølgelig vanket det pølser og brus til alle deltakere som Cecilie og Per hadde ordnet. Takk for innsatsen.Viktig å få informasjon om hva som skal gjøres.


Her er oppsett av reklameskilt igang.Søppel som sorteres og kastes.


0 Kommentar

Se hva vi har fått til på klubbhuset!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Mai 2020

Takket være tildelte midler fra Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal har vi gjennom 2019 og 2020 gjennomført flere tiltak på klubbhuset. Det gir en skikkelig "ansiktløfting" av JIF Huset på stadion. Vi har skiftet ut nytt ventilasjonsanlegg, nye varmtvannsberedere og nytt lysanlegg. Dette gir oss et oppdatert anlegg og gir oss også besparelser ift mindre driftsutgifter. JIF fotball har ikke økonomi til å gjøre sånne investeringer  over vanlig driftsbudsjett. Derfor er vi avhengig av stiftelser som kan bidra til å tilrettelegge for våre aktiviteter for barn og unge. En stoooor takk til Sparebankstiftelsen JevnakerLunnerNittedal og til de som har deltatt på våre dugnader for å få dette til.
Nytt ventilasjonsanleggNye varmtvannsberedereNye lysstoffrør med timere i hele bygget.


0 Kommentar

VIKTIG INFO TIL LAGLEDERE/TRENERE I JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Mai 2020

PÅMELDING LAG TIL HØSTSESONGEN:

Påmelding av lagene i JIF er foretatt for vårsesongen. Det ser ut for at hele vårsesongen går uten seriekamper (ikke endelig vedtatt). Dette gjelder derfor påmelding høstsesongen. Dere som har påmeldt lag til vårsesongen og IKKE skal foreta noen endringer, forholder seg "rolig". De lagene som ønsker endringer, må gjøre dette innen 1.6 til adm@jif.no.


TRENINGSTIDER INNE TIL VINTEREN:

Dere som ønsker treningstider inne i gymsal/hall til vinteren må gjøre dette innen fristen som er 1.6. SE vedl. link. Kan logge inn både som JIF og privatperson, men må merkes med JIF Fotball". 

https://www.bookup.no/RequestHours/Project/350


HJEMMESIDEN VÅR JIF.NO - APPEN IDRETTENONLINE

For å følge med på det som skjer i JIF er det viktig at så mange som mulig følger hjemmesiden vår. Du får melding direkte på "appen" når du laster ned "appen" idrettenonline. På hjemmesiden (på høyre side under få nyhetsmeldinger fra jif.no) legger du inn mailadressen din. Vips så får du rask oppdatering på det som blir lagt ut på hjemmesiden. Takk for at du følger JIF Fotball.


MINNER OM DUGNADEN PÅ TIRSDAG 19. MAI KL. 1700.

JIF håper mange stiller opp fra lagene. Det er både sosialt og hyggelig og gjøre noe sammen. Det blir servering av pølser og brus til de som møter opp. VELKOMMEN.0 Kommentar

GAVETILDELING FRA VARIGFONDET HADELAND

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2020


Varigfondet Hadeland har tilgodesett JIF Fotball gjennom å tildele kr. 95.000,- ifm renovasjon av klubbhuset. Etter 25 års bruk er det stort etterslep på vedlikehold av klubbhuset på forskjellige områder. Mye er gjort i 2019 og mer skal gjøres i 2020. Bl.a. håper vi å få skiftet ut alle dusjer på klubbhuset. En ting er sikkert. Pengene kommer veldig godt med. Takk enda en gang til Varigfondet Hadeland for å tilgodese JIF Fotball gjennom denne tildelingen.0 Kommentar

PARKERING STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2020


Fra idag blir det mer og mer aktivitet på stadion. Mange har ikke vært der på en god stund. Nytt er at det er satt opp BOM ved innkjøring ved hallen. (kan benytt denne som parkeringplass).Det betyr at ingen kan kjøre opp på stadionområdet.

Alle må nå kjøre via Bergerbakken og benytte parkeringsplassen vest for stadion. Se bildet. (det er heller ikke anledning til å kjøre gjennom denne bommen da det er gangvei). Grunnen til dette er av sikkerhetsmessige årsaker. Det blir ikke mange meter å gå. Dette gjelder inntil videre.0 Kommentar

OPPSTART NÅ OGSÅ FOR DE MINSTE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2020

JIF FOTBALL ønsker å starte trening igjen også for de minste lagene. Dvs. fra 6 år tom 11 år. Nærmere info vil bli gitt direkte til alle trenere fra BU med nøyaktig informasjon og alle må bekrefte at de har lest retningslinjene. Det vil være de samme retningslinjer for barnelagene som for klubben ellers. Vi skal følge veilederen for idretten. Det er etablert en egen rutine for klubben som skal følges. Denne uken (idag) starter treningen for ungdomslagene + senior. Vi håper dette går bra og skal evaluere i slutten av uken. Hvis det viser seg ikke å gå bra, vil vi måtte endre planene.  Oppstart for barnelagene vil være mandag 18.5 og disse vil trene på gress slettene. Det blir ikke satt opp noen treningstider fra JIF slik at hvert lag må tilpasse dette selv. Det skal være god plass på gress slettene så dette bør gå bra.


0 Kommentar

Elkjøp med videre som sponsor

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Mai 2020

Elkjøp Stormarked Hønefoss har signert avtale for 2020.

Vi takker for deres støtte over mange år. Utrolig hyggelig med trofaste sponsorer som er med å bidrar til drift av klubben og særlig under disse vanskelige omstendighetene vi har om dagen.

TUSEN TAKK


0 Kommentar

DUGNAD STADION 19. MAI KL. 1700

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Mai 2020

Sett av 2-3 timer til vår dugnad på stadion. Om ikke lenge ruller fotballen for fullt og da må vi gjøre klart på stadion.

Vi gleder oss til våre barn og unge skal innta stadion igjen.

Vi har planer om å få gjort følgende (avhengig av at godt oppmøte).

  • Vask av garderobene.
  • Rydde og rake søppel osv.
  • Beise klubbhuset utvendig
  • Sette opp reklameskilt.
  • Ta ned stoler på tribunen

Vi serverer kaffe og noe å bite i.

Fint hvis du kan ta med drill, rake etc.

Da sees vi da! (PS! Fint om du som Dugnadsansvarlig på laget ditt informerer videre på face osv).0 Kommentar

ÅRSMØTE JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mai 2020

JIF FOTBALL avholder årsmøte

torsdag 11. juni kl. 1800 på Klubbhuset, Jevnaker stadion.

Vanlige årsmøtesaker.

Årsmøtedokumenter vil bli gjort tilgjengelig på hjemmesiden senest 1 uke før årsmøte.

Saker som ønskes behandlet sendes styret senest innen 1.6. 2020

til admin@jif.no

Styret.


NB! Det blir gjennomført fysisk møte.


0 Kommentar

PLANENE ER KLARE FOR OPPSTART TRENING IGJEN UKE 20

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mai 2020

Da er det åpnet for at vi kan starte trening igjen. I første omgang starter vi med senior og ungdomslagene. Går dette bra vil vi fortløpende utvide tilbudet til både barnelagene og flere økter.

Som kjent så starter vi opp igjen f.o.m. tirsdag 12. mai. Nedenfor ser dere treningstider for uke 20.

Alle lag møter ved oppmøte punkt foran kiosken 20 minutter før oppsatt tid. Her vil Mads møte laget og informere foresatte og spillere om gjennomføring av økten. Hvert lag må da sørge for å ha tilstrekkelig med ressurser=foresatte til å gjennomføre økten. 4 spillere+ 1 voksen pr. gruppe. Går dette bra og vi følger de instruksene som er satt opp, vil vi kunne utvide tilbudet til også å gjelde barnelagene i klubben, samt utvide med flere økter for de forskjellige lagene. Dette vil vi informere nærmere om. Vi ønsker lykke til med gjennomføringen.


TID

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

17.00

J15

J12

G12

Bytte lag

 

 

 

18.30

JR-lag

G14

G13

Bytte lag

 

 

 

20.00

A-lag

G16

A-lag

Rydde banen

 

 

 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline