OPPSTART TRENING IGJEN?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Apr 2020

Nå håper vi på aktivitet på kunstgresset igjen.Ikke noe skulle glede oss mer enn å si at nå starter vi for fullt med trening igjen. Det kan vi dessverre ikke gjøre. Men som noen få andre klubber, ønsker vi å starte opp igjen med en FRIVILLIG ORGANISERT TRENING I KLUBBENS REGI. Dette betyr at vi må gjennomføre treningene etter en MAL som er satt opp av helsemyndighetene, Norges Fotballforbund og Jevnaker kommune. Før vi kan starte må det lages spesifikke planer for gjennomføring. Disse planene skal godkjennes av kommunen. Dette betyr bl.a. at vi trenger mange foreldre/frivillige voksne som kan stille opp på trening for i det hele tatt å kunne gjennomføre oppstart. Vi planlegger oppstart tirsdag 12. mai. og foreløpig 2 ganger pr. uke. Vi starter i første omgang med ungdomslagene fra 12 år t.o.m. senior. Denne og neste uke vil vi da jobbe med en plan for gjennomføring og godkjennelse fra Jevnaker kommune. Hver enkelt trener for det enkelte lag vil ta kontakt med foreldregruppene på lagene for å høre om det er nok frivillige til å delta på treningen. Hvis ikke disse to forutsetningene er på plass og godkjent vil det IKKE bli startet opp trening. Vi er svært opptatt av å gjennomføre dette etter myndighetenes krav. Vi håper at dette faller på plass og at vi kan tilby våre spillere en forsiktig start på trening igjen. Noe vi vet har vært svært etterlengtet. Vi vil informere nærmere om treningstider, organisering osv når endelig godkjennelse foreligger.


0 Kommentar

HVA KAN DU BIDRA MED?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Apr 2020

JIF FOTBALL er som de fleste andre klubber i Norge i en utfordrende økonomisk situasjon. Vi må redusere kostnader over en lav sko. Det vil dessverre også gå ut over aktiviteten selv om vi forsøker å skjerme dette mest mulig. Over 300 barn og unge i JIF Fotball venter på å komme igang igjen med fotballen. Vi jobber for å legge til rette etterhvert for at alle disse skal slippe til på fotballbanen igjen. Det håper vi å få til innenfor myndighetenes rammer om ikke alt for lenge. JIF jobber også aktivt for å få inn penger i klubbkassa slik at klubben også kan eksistere etter at pandemien en gang tar slutt.. 

Det er også derfor vi appellerer til deg. Kanskje du også kjenner noen du kunne "verve" i vennekrets/familie for å støtte opp om vårt arbeid for barn og unge i bygda? Det er spesielt 2 ting vi håper du kan bidra med.

BLI GRASROTGIVER: 

7% av det du tipper for går til JIF Fotball og det går ikke utover innsatsen din eller premien du måtte få. Du må være kunde i NORSK TIPPING for å bli grasrotgiver. Er du ikke det fra før, går du bare gå inn på: norsk-tipping.no/grasrotandelen eller du kan registrere deg hos kommisjonæren neste gang du spiller. Da oppgir du vårt org. nr. 971012951 Jevnaker IF Fotball. Vipps så støtter du en meget god sak. Altså koster ikke dette deg noen ting.

BLI MEDLEM I JIF 

Alle våre aktive må være medlemmer i klubben. Du må også være medlem for å stemme på årsmøte. Men det er SVÆRT FÅ av foreldre, besteforeldre osv som er medlemmer.  Som medlem i JIF Fotball blir du også automatisk medlem i JIF Allianse som er "overbygningen" til alle "lagene" i JIF. For kun kr. 200,- blir du medlem i JIF Fotball og JIF Allianse. (fastsatt til førstkommende årsmøte) Vårt mål er at minst 1 av foreldrene til de aktive skal være medlem. DVS at vi har som målsetting å få inn 300 NYE MEDLEMMER TIL KLUBBEN. Du innbetaler til konto 2030.69.08813 Jevnaker IF Fotball, p.b. 129, 3520 Jevnaker. Du merker med medlems avgift.

Som takk for at du støtter opp om vårt barne og ungdomsarbeid i klubben, foretar vi trekning av 2 JIF gensere, 2 T-skjorter og 10 stk. JIF kopper til de som blir GRASROTGIVER OG/ELLER MEDLEM I KLUBBEN. Perioden dette gjelder for er fra idag og frem til 1.7. Da vil trekning bli foretatt. Desto flere medlemmer/grasrotgivere du skaffer desto flere "lodd" får du i trekningen. Du sender bekreftelse på medlemsskap/grasrotandel med navn på medlemmet/grasrotgiver til: admin@jif.no eller tlf. 41620229.

TAKK FOR AT DU STILLER OPP FOR KLUBBEN.


0 Kommentar

MESTERHUS JULECUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Apr 2020Påmelding til Mesterhus Julecup - Jevnaker 2020

Velkommen til Mesterhus Julecup for jenter og gutter i alderen 6 - 16 år. Dette er en fin mulighet for en hyggelig avslutning på sesongen.

Jenter og gutter 6-11 år spiller 28. og 29.november 2020

Jenter og gutter 12-16 år spiller 5. og 6. desember 2020

Arena: Jevnakerhallen (Skolevegen 20, 3520 Jevnaker)

Påmeldingsfrist: 1.november 2020

https://mesterhusjulecup.cups.nu/

Ifjor var det 116 påmelde lag og noen klasser ble fyllt opp tidlig. Meld på lagene deres så fort som mulig!

Er det noe dere lurer på- kontakt oss på e-post: fotballcup@jif.no

Organisering og priser:

AlderSpillereAntall kamperSpilletidPris
6år3v3Min. 31x13 minutter600kr
7-9år4v4Min. 31x13 minutter900kr
10-16år5v5Min. 31x13 minutter900kr

Vi vil etter beste evne legge opp til mest mulig komprimert program for de enkelte lag.

Påmeldingsavgiften refunderes selvsagt om julecupen blir avlyst grunnet Corona. I forhold til gjennomføring vil vi følge alle retningslinjer fra FHI, Helsedepartementet, NFF og Jevnaker Kommune.

MVH JIF FOTBALL


0 Kommentar

TRENINGS OG MEDLEMSAVGIFT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Apr 2020

Trenings og medlemsavgift JIF Fotball 2020.

Aldri før har det vært viktigere å betale inn trenings og medlemsavgiften.

De fleste klubber i landet sliter idag økonomisk. JIF er intet unntak. Vi er i en meget krevende situasjon hvor vi ser at inntektssiden vår blir redusert med fra 500' - 800' (ca. 25% av inntektene) alt avhengig av hvor lenge pandemien fortsetter. Dette er til stor bekymring da vi ser at dette klart vil gå utover aktiviteten til barn og unge i klubben. 

Vi har iverksatt flere tiltak for å redusere kostnader. Vi har permittert adm. leder og sportslig leder. I tillegg er det ingen aktivitet og det betyr reduserte kostnader til trenere og spillere. Andre kostnader tar vi der det er mulig å få redusert.

Vi håper at alle i og rundt klubben viser at de "bryr seg" og støtter opp om tiltak som både kan redusere kostnader og skape inntekter fremover. Dette handler om å vise dugnadsånd og sette klubben i fokus slik at vi, når pandemien en gang gir seg, igjen kan være en klubb i positiv utvikling til beste for våre barn og unge.

 P.g.a. pålagt stengt aktivitet en periode har JIF Fotball styre besluttet å redusere treningsavgiften for alle spillere i hele klubben med 25%. Men vi ønsker også å gi uttrykk for at det gis mulighet for de som ønsker og har mulighet til å betale full treningsavgift som en ekstra støtte til klubben. (mange klubber praktiserer full treningsavgift). Trenings og medl. Avgiften er en av de viktigste inntektskildene til klubben. Vi håper du har anledning til å betale denne avgiften så snart som mulig.

Søskenmoderasjon (50% avslag på yngste medlem) skal trekkes fra ved betaling av fakturaen.

«Av beløpet som faktureres er 200,- medlemsavgift til JIF Allianse og JIF Fotball», det resterende er treningsavgiften som er redusert med 25%» 

Trenings og medl. avgiften blir sendt ut på e-post om noen dager. Vi regner med at lagleder har meldt inn riktig e-post til alle spillere/foreldre i medlemsystemet. Vennligst kontroller og meld fra hvis noe mangler. Viktig at du som lagleder gir denne info videre på egne facebook sider for lagene.

Har du spørsmål kan du takontakt med medlem@jif.no.


1 Kommentar

KRISEPAKKEN TREFFER IKKE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Apr 2020

Regjeringens tiltakspakke bommer når det gjelder mange små idrettslag.

Det var satt store forventninger til regjeringens krisepakke for norsk idrett og kultur på tilsammen 700 mill.. Nå skulle vi få dekket noe av tapte inntekter. Men tiltakene treffer IKKE JIF FOTBALL. Perioden det gjelder for i denne omgang er for mars og april mnd.

 Forutsetningen for å få dekket er tapte inntekter fra billettinnteker og deltakeravgifter.

"Arrangørar som  har  avlyst  eller  stengt  sine arrangement som følge av råd eller pålegg frå styresmaktene i samband med   koronaviruset  vil  få kompensert  netto tapte billettinntekter og deltakaravgifter,  samt eventuelle  meirutgifter  som følge av avlysinga  eller stenginga. "

JIF fotball har i denne perioden ingen arrangement utover billettinntekter fra hjemmekamper til A-laget. Minstebeløpet det kan søkes om er kr. 25.000,-.  JIF Fotball har ikke billettinntekter av denne størrelsen på 2-3 hjemmekamper. Inntekter fra loddsalg og kiosk kommer ikke under refusjonsordningen.

JIF Fotball håper nye tiltakspakker treffer bedre (hvis de kommer) og at dette gjelder tapte inntekter fra all aktivitet vi gjør for å skaffe penger til aktiviteten for barn og unge.0 Kommentar

TINE FOTBALLSKOLE PLANLAGT I JUNI - UTSATT TIL HØSTEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Apr 2020

Det som skulle vært en herlig avslutning på vårsesongen med Tine fotballskole, må vi dessverre utsette. Grunnet strenge regler for arrangement der mange samles må Tine fotballskole utsettes. Vi vil komme tilbake til når denne skal gjennomføres. Vi håper vi får mulighet til å arrangere fotballskolen, enten rett før skolestart eller så blir det i høstferien (hvis mulig).


0 Kommentar

Trangt om plassen på stadion i 1973.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Apr 2020

Tenk det. Bare Molde og VIF (2. div) hadde flere tilskuere enn Jevnaker utenom 1. div. JIF spilte da på nivå 4 i 1973. Snittet på kampene lå i underkant av 2000 tilskuere dette året iflg. rapportene. Jevnaker, Hadeland og Ringerike måtte være sulteforet på god fotball på denne tiden? Men så ble det da også opprykk igjen. Det andre på 1 år. 


0 Kommentar

Kan du avse et par timer på torsdag til rengjøring av garderober?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Apr 2020

Vi benytter anledningen til å rengjøre klubbhuset garderober osv. Nå har vi behov for litt hjelp til rengjøring av 3 garderober. Vi trenger 5-6 personer til å vaske/rengjøre garderobe og dusjene. Har du mulighet til å avse et par timer på torsdag 16.4. kl. 1800? Vi har nødvendig utstyr. Takk for at du bidrar. Det er bare å møte opp.0 Kommentar

Fortsatt stopp for organisert fotball på Jevnaker stadion.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Apr 2020


Etter at NFF og Idrettsforbundet åpnet opp for muligheter for organisert aktivitet , har JIF fotball vært i dialog med Jevnaker kommune vedr. åpning av kunstgressbanen på Jevnaker stadion som eier av banen. Der er satt opp meget strenge regler for hvordan dette skal praktiseres. Det kreves et enormt stort adm. apparat for å følge opp at retningslinjene blir fulgt. I tillegg har vi ikke de fasiliteter som skal til for å vaske/desinfisere baller/kjegler osv. JIF Fotball styre har med bakgrunn i de kravene som stilles og manglende muligheter for praktisk gjennomføring/oppfølging av aktiviteten, besluttet at JIF FOTBALL FORTSATT IKKE KAN ÅPNE FOR ORGANISERT TRENING. DETTE GJELDER NÅ I FØRSTE OMGANG TIL 1. MAI OG GJELDER ALLE LAG I KLUBBEN. JIF vil komme med nærmere info hva som skjer etter 1. mai i slutten av april. Vi er de første til å beklage at vi ikke kan tilby våre barn og unge den fotball aktiviteten de så gjerne skulle gjennomføre.  Vår oppfordring er at hver enkelt jobber på egenhånd gjennom denne perioden. Nedenfor er retningslinjene som er satt opp av NFF. 

  • Det bør være en voksenperson til stede per gruppe ved all fotballbaneaktivitet for barn og unge
  • Ikke flere enn fem personer per gruppe. Fire spillere + en trener/leder/voksen
  • Alltid to meters avstand eller mer, både innad i gruppen og til eventuelle andre grupper. Det gjelder også ved oppmøte og inndeling av grupper.
  • Det er ikke tillatt med aktiviteter hvor spillerne kjemper om ballen eller på annen måte er i fysisk nærkontakt med hverandre
  • Husk at ballen er en potensiell smittekilde og må rengjøres med såpe før og etter bruk
  • Ikke ta på ballen med hendene
  • Unngå heading
  • Kjegler og annet utstyr bør håndteres av en og samme person gjennom hele aktiviteten
  • Felles garderober skal ikke benyttes
  • Husk gode hygienerutiner i forbindelse med aktiviteten, god tilgang på Antibac og rutiner for grundig vask av hender, før og etter aktiviteten.

0 Kommentar

Fikk du ikke vært med på vårt eget Grasrottrenerkurs i vinter?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Apr 2020

JIF håper at du kan melde deg på til dette Grasrottrenerkurset hvis du ikke har fått tatt det tidligere. Det er åpent for både deg som trener/lagleder eller bare forelder men som kan tenke seg å være med barna. Vi håper også at DERE SOM A SPILLERE OG JR. SPILLERE kan tenke seg å delta. Nyttig også for deg som spiller. Det er gratis og kan tas hjemmefra. Praksis tas når det åpnes for det igjen. Midt i blinken i disse tider. Gå inn på vedlegget og meld deg på. Kurset starter 16. april.

https://www.fotball.no/trener/grasrottrener/2020/meld-deg-pa-gratis-grasrottrenerkurs-pa-e-laring/?fbclid=IwAR0_OXnNQvfqZ5a8OifBRLSpbbPmPnP1ckyWxCEQzP6h_bs19NsTcDNA13E0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline