Ny sjåfør i JIF Budbiler

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Okt 2020

Ynge Harkmark har gått av med pensjon og ønsker å ha noe å gjøre å være aktiv og sosial sammen med andre. Hva er vel da mer naturlig at han som mangeårig JIF Supporter blir med på Budbil laget vårt.? I sitt tidligere yrke som ansatt i Ringnes vet han hvordan det er å behandle kunder og kjøre varer ut til kundene.  Det kommer godt med i vårt "firma" også. Det er ikke øl og brus det dreier seg om denne gang. Men mange andre varegrupper og oppdragsgivere. Vi er svært takknemlige for å få med denne blide og hyggelige karen med på Budbil laget vårt. Vi ønsker Yngve velkommen.


0 Kommentar

Korona tiltak i JIF fra idag

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Okt 2020

Den siste tids utvikling medfører at JIF Fotball må iverksette tiltak for å begrense muligheten for spredning. Vi har ikke hatt noen tilfeller innen fotballen og må berømme alle som har fulgt opp den planen som har vært. Men situasjonen har endret seg og vi må nå gjøre noen innstramminger ift nåværende praksis. Dette gjelder fra idag torsdag 29.10. og foreløpig i 14 dager frem til 10. nov.. Dette på grunn av nye smittetilfeller og en kritisk periode i kommunen.  Nå er de fleste lagene ferdige med sesongen. Trening skal ikke gjennomføres for noen i denne periode.  Men det er et par lag som fortsatt har igjen seriekamper. Det må tas stilling til hva som skal gjøres  med disse lagene i denne sammenheng. JIF Fotball Extra utgår også i denne perioden. Men forskyves slik at planlagt aktivitet gjennomføres. 

NB! Det er viktig å presisere at JIF ikke er pålagt å stoppe aktivitet verken fra kommunelege eller helsemyndigheter eller NFF.  Dette er tiltak vi ønsker å gjennomføre som dugnad for å begrense smittemuligheter på Jevnaker i en krevende situasjon for kommunen.0 Kommentar

NYTT TILBUD FOR KEEPERE I KLUBBEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Okt 2020

Torgrim Westhagen Sandmo er ansatt som ny keepertrener for aldersgruppen 10 til 16 år. Morten Bakke har ansvaret for A og jr. keepere fra tidligere. Fra nå av vil da alle keepere i klubben har et meget godt tilbud. Torgrim vil holde keeper-treninger på mandager kl 17:00-19:30.  Dette vil være et tilbud ved siden av lags treningen.

Han har også ansvaret for den ny oppstartede JIF Extra-trening kl 15:30-17:00 hvor keepere får egen oppfølging.


0 Kommentar

JIF FOTBALL EXTRA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Okt 2020


35 spillere møtte opp til første Extra trening på stadion. Et tilbud til de som har ambisjoner om å utvikle seg som spillere. Det blir lagt vekt på basisferdigheter og teknisk trening.. Det er svært gledelig at så mange er med fra starten av. Mads Kleiv som sportslig ansvarlig i klubben har ansvar for opplegget sammen med Lars Lafton.  Dette betyr at opplegget er i de beste hender. Treningene vil nå i første omgang foregå hver fredag ettermiddag etter skoletid ut året. Men med denne interessen, vil tilbudet helt sikkert bli videreført også i 2021.

Det er mange som ønsker å bli bedre som fotballspillere. Flere har forbilder som Martin Ødegaard og Braut Haaland. Da vet de at det eneste som gjelder er å trene mye, veldig mye. JIF Fotball ønsker å legge til rette for at de som ønsker å bli extra gode får veiledning og input på veien. Men jobben må den enkelte gjøre selv. Da må egentrening til. Det holder ikke bare med fellestreninger. Vi håper  med god veiledning at flere motiveres til å jobbe hardt for å utvikle seg som fotballspillere. Kanskje vi kan få frem noen toppspillere på sikt? 0 Kommentar

A-laget holder hjulene i gang

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Okt 2020

Imponerende innsats og humør på treningene til A-laget. Tiltross for at man fortsatt ikke kan drive med kontakttrening finner man nye måter å trene på som simulerer kampsituasjoner. Gir god trening i å skaffe seg rom og skape avstand til nærmeste spiller og gjøre seg tilgjengelig for passninger.

Formen begynner å bli ganske bra også med tanke på at vi er igjennom tidenes lengste preseason.


#wearejevnaker


0 Kommentar

TAKK TIL ALLE SOM STILTE OPP I KIOSKEN.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Okt 2020

Nå er kiosken stengt for dette året. Det har vært et merkelig år som forhindret åpen kiosk på vårparten. Heldigvis og stormende jubel ble det åpnet opp for barnefotball nå i høstsesongen, og da ble det også inntekter til JIF fra kiosksalget. Vi må få benytte anledningen til å takke alle og enhver som stilte opp på kioskdugnad. Vaffeljernet har gått varmt og nytrukken kaffe har smakt til en sen høstkveld med mer. Dere har gjort en veldig god jobb, og inntektene har kommer godt med. De fleste tilbakemeldingene har vært positive til drift av kiosk, så nå gjør vi oss klare til en ny sesong i 2021.

Da håper vi å holde åpent i hele sesongen. JIF Fotball vil også takke Cecilie og Per Hoelsveen som har ansvaret for kiosken på Jevnaker stadion. De gjør en fantastisk jobb.


0 Kommentar

Rema 1000 signert sponsoravtale

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Okt 2020

Utrolig gøy med trofaste sponsorer som er med å bidrar år etter år. Rema har igjen signert avtale.

Tusen takk for søtten og bidraget til å holde hjulene i gang i vanskelige tider.

#wearejevnaker

Ps. Lykke til på vei inn i nye lokaler.0 Kommentar

JIF FOTBALL EXTRA - HUSK PÅMELDINGSFRIST 18. OKT.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Okt 2020

Det er til idag fredag påmeldt 20 stk. til JIF Fotball extra på fredager. Vi har fortsatt plass til flere. Siste frist for påmelding er 18. okt.

3 Kommentarer

Levert av IdrettenOnline