NYTT TILBUD FOR KEEPERE I KLUBBEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Okt 2020

Torgrim Westhagen Sandmo er ansatt som ny keepertrener for aldersgruppen 10 til 16 år. Morten Bakke har ansvaret for A og jr. keepere fra tidligere. Fra nå av vil da alle keepere i klubben har et meget godt tilbud. Torgrim vil holde keeper-treninger på mandager kl 17:00-19:30.  Dette vil være et tilbud ved siden av lags treningen.

Han har også ansvaret for den ny oppstartede JIF Extra-trening kl 15:30-17:00 hvor keepere får egen oppfølging.


0 Kommentar

JIF FOTBALL EXTRA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Okt 2020


35 spillere møtte opp til første Extra trening på stadion. Et tilbud til de som har ambisjoner om å utvikle seg som spillere. Det blir lagt vekt på basisferdigheter og teknisk trening.. Det er svært gledelig at så mange er med fra starten av. Mads Kleiv som sportslig ansvarlig i klubben har ansvar for opplegget sammen med Lars Lafton.  Dette betyr at opplegget er i de beste hender. Treningene vil nå i første omgang foregå hver fredag ettermiddag etter skoletid ut året. Men med denne interessen, vil tilbudet helt sikkert bli videreført også i 2021.

Det er mange som ønsker å bli bedre som fotballspillere. Flere har forbilder som Martin Ødegaard og Braut Haaland. Da vet de at det eneste som gjelder er å trene mye, veldig mye. JIF Fotball ønsker å legge til rette for at de som ønsker å bli extra gode får veiledning og input på veien. Men jobben må den enkelte gjøre selv. Da må egentrening til. Det holder ikke bare med fellestreninger. Vi håper  med god veiledning at flere motiveres til å jobbe hardt for å utvikle seg som fotballspillere. Kanskje vi kan få frem noen toppspillere på sikt? 0 Kommentar

A-laget holder hjulene i gang

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Okt 2020

Imponerende innsats og humør på treningene til A-laget. Tiltross for at man fortsatt ikke kan drive med kontakttrening finner man nye måter å trene på som simulerer kampsituasjoner. Gir god trening i å skaffe seg rom og skape avstand til nærmeste spiller og gjøre seg tilgjengelig for passninger.

Formen begynner å bli ganske bra også med tanke på at vi er igjennom tidenes lengste preseason.


#wearejevnaker


0 Kommentar

TAKK TIL ALLE SOM STILTE OPP I KIOSKEN.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Okt 2020

Nå er kiosken stengt for dette året. Det har vært et merkelig år som forhindret åpen kiosk på vårparten. Heldigvis og stormende jubel ble det åpnet opp for barnefotball nå i høstsesongen, og da ble det også inntekter til JIF fra kiosksalget. Vi må få benytte anledningen til å takke alle og enhver som stilte opp på kioskdugnad. Vaffeljernet har gått varmt og nytrukken kaffe har smakt til en sen høstkveld med mer. Dere har gjort en veldig god jobb, og inntektene har kommer godt med. De fleste tilbakemeldingene har vært positive til drift av kiosk, så nå gjør vi oss klare til en ny sesong i 2021.

Da håper vi å holde åpent i hele sesongen. JIF Fotball vil også takke Cecilie og Per Hoelsveen som har ansvaret for kiosken på Jevnaker stadion. De gjør en fantastisk jobb.


0 Kommentar

Rema 1000 signert sponsoravtale

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Okt 2020

Utrolig gøy med trofaste sponsorer som er med å bidrar år etter år. Rema har igjen signert avtale.

Tusen takk for søtten og bidraget til å holde hjulene i gang i vanskelige tider.

#wearejevnaker

Ps. Lykke til på vei inn i nye lokaler.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline