Oppsett seriekamper - Korona

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Mai 2021


Vurdering:

Kommuneoverlegen i Lunner har hatt samtale med NFF i forbindelse med dette da en del av Buskerud kretsen har oppsatt kamper til uken i seriespill for G16. NFF tolker regelverket slik at dette ikke er anbefalt, og anbefaler kretsene om at kamper på tvers av kommunegrensene avlyses på trinn 1 i gjenåpningen som vi er på nå.

 

Når vi kommer over på trinn 2,som muligens kommer til uken, men ikke bestemt enda, åpnes det opp for kamper på tvers for barn og unge. NFF er klar over at bl.a. Buskerud har satt opp seriespillet og kamper som går på tvers av kommunegrenser, men de skal ifølge NFF ikke gjennomføres hvis ikke trinn 2 i gjenåpningen blir iverksatt.

 

Kommuneoverlegene regionen har snakket sammen i dag, og er samstemte i NFF`s anbefaling. Vi ber våre klubber forholde seg til disse.

Dette betyr at det IKKE BLIR SERIEKAMPER TIL NESTE UKE FØR EVNT. TRINN 2 BLIR IVERKSATT. Info rundt dette kommer til neste uke.


0 Kommentar

LYST TIL Å VÆRE MED PÅ NOE GØY I SOMMER?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2021

 

 

AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE   

er et samarbeidsprosjekt mellom Jevnaker kommune og jif fotball.

Målet med Aktiv Sommer/Tine fotballskole  er å skape positive opplevelser i et sosialt og trygt miljø for alle deltakere. Det kreves ingen "forhåndskunnskaper" eller bakgrunn så alle som ønsker kan melde seg på. Tilbudet er i alderen 6-16 år. Spesielt i år blir at det i tillegg til fotball, vil bli mange andre aktiviteter i løpet av uken. Inne i hallen vil vi legge opp til flere aktiviteter som bl.a. innebandy, basketball etc. Ute vil vi legge opp til natursti, beachvolleyball evnt. badepark. Det blir konkurranser og premieringer.


JIF FOTBALL har gleden av å invitere deg til:

AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE UKE 25 dvs fra mandag 21. juni t.o.m. fredag 25. juni

Oppstart hver dag  kl. 0900-1500.

Sted: Jevnaker stadion – klubbhuset.

Aldersgruppe f.o.m. 6 år t.o.m. 16 år.

Deltageravgift kr. 0,- (dvs GRATIS)

Du er påmeldt når registrering  er foretatt.

LINK PÅMELDING SUPERINVITE

PÅMELDINGSFRIST: SENEST 10. JUNI.

Det må medbringes niste og drikke for dagen selv av hensyn til korona restriksjoner. Klær i all slags vær må tas med.

Vi forholder oss til nasjonale/kommunale retningslinjer når det gjelder smittevern.

Instruktører: Jr. og senior spillere fra JIF.

Kontaktperson:  Mads Kleiv tlf. 99363658 eller mail: Mads.Kleiv@hotmail.com

NB! Vi forventer stor pågang og har satt en grense ift antall som kan være med.  Det gjelder å være raskt ute med påmeldingen. Først til mølla prinsippet gjelder.0 Kommentar

VAR DET NOEN SOM SNAKKET OM AT DUGNADSÅNDEN VAR DØD?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Mai 2021


 

i et ufyselig vær med sludd og nordavind fra alle kanter, møtte 25 frivillige til vårdugnad på stadion. La det bare vært helt klart. JIF er mektig imponert over fremmøte og kan slå fast at dugnadsånden ikke er lagt død i JIF Fotball. Takk til alle dere som møtte opp. Vi fikk gjort mye og mer enn vi hadde forventet. Planen var å få ryddet søppel, gravd grøft til kabel, satt opp reklameskilt, satt opp nye apparater treningssenteret og ta ned vegger i nytt E-sport senter. Håper pølse og kaffe smakte etter vel gjennomført jobb 


.0 Kommentar

Årsmøte jif fotball

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mai 2021

Årsmøte  i JIF Fotball ble utsatt og vi avholder årsmøte idag kl. 2000 på klubbhuset stadion.

De som ønsker å delta på teams sender mail til admin@jif.no innen kl. 1800 idag.

Det er også mulig å delta på møtet fysisk. Men da innenfor gjeldene retningslinjer covid 19. 

PS! Minner om dugnaden kl. 1730 idag også...


0 Kommentar

STORT OPPMØTE TIL JIF EXTRA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Mai 2021

JIF EXTRA er et tilbud til de som ønsker å utvikle seg som fotballspillere. JIF ønsker å få frem spillere med gode holdninger. Treningene legges opp slik at de skal motivere spillerne til å trene på ferdigheter på egen hånd. Ingen spillere blir veldig gode av bare å holde på med fellestreninger. Bare spør Haaland. Dette kommer i tillegg til ordinær trening og foregår på fredager. Påmeldingen overgår alle forventninger og 60 jenter og gutter møtte opp til første økt på fredag. Det er 7 faste instruktører under ledelse av Sportslig ansvarlig/A-lags trener  i jif Mads Kleiv. Tilbudet er både til keepere, jenter og gutter i alderen 10-16 år. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline