Kategori

MESTERHUS JULECUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Sep 2022

Årets Mesterhus Julecup arrangeres i helgene: 5. og 6. nov. for aldersgruppen f.o.m. 6 år t.o.m. 11 år. Helgen etter den 12. og 13. nov. er det cup for aldersgruppen f.o.m. 12 år t.o.m. 16 år.

Mange lag benytter julecupen som en fin sosial happening  og avslutning på sesongen. Bl. a. besøk på Hadeland Glassverk.

Alle lag i JIF er med i cupen. Dersom laget ditt ikke allerede er påmeldt, kan du gå inn og melde på laget ditt via vedl. link. Vi oppfordrer alle JIF lag til å være tidlig ute med påmeldingen.

Påmelding

Mesterhus Julecup har blitt en tradisjon og et stort arrangement for JIF og mange hundre dugnadstimer blir lagt ned for å få arrangementet i havn.  Over 100 lag med flere hundre spillere er med hvert år.  Vi har påmeldinger fra både fjern og nær. Siste gang var det bl.a. deltakerlag fra Søgne i Agder.

VELKOMMEN TIL NOEN FLOTTE CUP HELGER I JEVNAKER HALLEN..BAMBUSA DUGNAD

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Sep 2022

Da har BAMBUSA SOKKENE ANKOMMET KLUBBHUSET.  Til lagledere/dugnadsansvarlige: Ta kontakt på mail: admin@jif.no for å avtale tidspunkt for utlevering.  Lykke til med salget og dugnaden. Husk! 50% av nto. overskudd går tilbake til laget ditt.

Da er det bare å spre budskapet til slekt og venner, naboer og alle i din omgangskrets. Kanskje du har behov for gode sokker selv også.?

LYKKE TIL OG TAKK FOR JOBBEN DU GJØR.VIKTIG BORTEKAMP MOT ROS

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Sep 2022

 Noen supportere har felles avreisetidspunkt til ROS imorgen fredag 23. Avreise kl. 1645 fra Circle K. 

 Møt opp og støtt gutta til ny seier på bortebane.CUP ER GØY PÅ SVENDSRUDMOEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Sep 2022
Mange lag fra JIF stilte opp på cup i Hole. Det rapporteres om herlig innsats, mye gøy og premier til alle. Nå er det bare å glede seg til vår egen Mesterhus Julecup som kommer i nov. TAKK FOR AT DU ER GRASROTGIVER!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Sep 2022

Takk for at du støtter vårt barne og ungdomsarbeid gjennom Grasrotandelen i Norsk Tipping. Det betyr veldig mye for oss og er med å opprettholde vårt høye aktivitetsnivå. Vi har 275 spillere som støtter oss idag. Men vi håper på enda flere. ER DU IKKE GIVER IDAG? Det er enkelt å bli Grasrotgiver hvis du ikke allerede er det og det koster deg ikke noe selv. Registrer deg neste gang du spiller. TAKK FOR HJELPEN.