Kategori

FIN SESONGAVSLUTNING FOR JR. LAGET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Des 2023

JR LAGET  var lørdag samlet til hyggelig sesongavslutning på klubbhuset. Foreldregruppa hadde ordna mat og drikke, dvs. Pizza og Cola. En stor takk til Marthe Bakken Hansen @ co som alltid bidrar. En stor takk til jr. trener Chris som har trent jr. laget i årets sesong og skapt et meget godt miljø som alle trives i.

Mostafa Hassani og Jacob Mollerud fikk en Jevnaker drakt hver, som var signerte av alle spillerne på laget. Mostafa og Jacob er for "gamle "og da slutter med G19 fotball. Vi håper de fortsetter med senior fotball fra neste sesong.JULEBORD JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Des 2023

JIF Fotball har gjennomført sitt årlige julebord for klubbens trenere, ledere og tillitsvalgte på klubbhuset. JIF ønsker ved dette å sette pris på de som gjennom året har bidratt til at klubben fungerer på alle nivåer. Dette gjelder både de som har med fotballen å gjøre, men også JIF Budbiler og JIF E-sport som er en del av JIF Familien. En stor takk til dere alle for at vi kan tilrettelegge og tilby 350 barn og unge i Jevnaker en aktivitet de setter stor pris på og være en del av. Tradisjonen tro ble det servert julemiddag med riskrem, kaffe og kaker fra Hønefoss Videregående skole. Selvsagt ble det også lagt inn litt konkurranse med Quiz. Vet du hvor mange landskamper Tonje Hansen har f.eks.`? (22). Det ble en suveren vinner med Edgar, Kjersti, Yngve og Jan Erik. Gratulerer.
TAKK FOR VEL GJENNOMFØRT BENGT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Des 2023

Bengt Eriksen har gjennomført sin siste treningsøkt i JIF. Etter en sesong med sportslige både opp og nedturer, ble sesongavslutningen meget bra. Det endte til slutt på en 7. plass og er en klar fremgang fra de siste årene. En stor takk til Bengt som har løftet dette unge laget utover sesongen. Under avslutningsseansen på klubbhuset ble Bengt takket med blomster fra leder i JIF for den jobben han har nedlagt i klubben i året som har gått. Vi ønsker Bengt lykke til videre.TRENINGSTIDER KUNSTGRESS FRA 1.1. 2024

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Nov 2023

Dette er et oppsett fra 1.1. 2024 Treningstider kunstgresset. Det kan bli interne rokkeringer som avtales direkte mellom lagene.

Når kamper begynner har dette prioritet. F.eks. NFF vinterserie osv. Oppsett på lørdag og søndag er ikke satt opp. A-laget skal bl.a. trene søndager. Ønsker om treningstider i helgene må legges inn så snart som mulig. Gi beskjed til admin@jif.no.

NB! For at banemester skal kunne holde banen åpen i vinter, MÅ målene tas av banen etter bruk. Dette har han ikke mulighet til å gjøre alene. DE SKAL IKKE "veltes" over gjerdet. Da blir både gjerde og målene ødelagt. De skal løftes ut av banen og for de målene som har hjul, trilles ut av banen. Takk for at dere trenere og lagledere overholder dette.NY LUE I NETTBUTIKKEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Nov 2023

Det er kaldt på øra om dagen. Vi har ny lue i Nettbutikken. Myk og behagelig lue. God stretch og passform. 95% bomull. Unisex modell. Passer for deg som skal på skitur, trener eller bare rett og slett er ute en tur. Gå inn på nettbutikken fotball.jif.no og bestill så har du lua om få dager. Passer også som en JULEGAVE.