Kategori

STOR INTERESSE FOR LEK MED BALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2022Etter korona stengt, har vi nå endelig kommet igang igjen med aktiviteten LEK MED BALL. Dette er en aktivitet som skal foregå tirsdager fremover på Jevnaker stadion og er for jenter og gutter på 4 og 5 år. Hovedhensikten er at barna skal være i aktivitet og ha det gøy sammen med andre barn. Har du ikke meldt på barnet ditt, er det bare å ta kontakt med admin@jif.no eller til primus motor for aktiviteten Åge Amundsen på tlf. 92027116. Til tross for dårlig vær med regn og vind, var det veldig godt oppmøte av både barn og foreldre.  Åge forteller om svært høyt aktivitetsnivå, både blant barna og foreldrene.  DETTE ER GØY.  Har du lyst il å være med som å bidra til aktiviteten? Ta kontakt med Åge. Neste samling er tirsdag 31. mai kl. 1700.  Ta med deg barnet ditt og møt opp.HYGGELIG FEIRING AV JIF BUDBILER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Mai 2022

Grunder Kåre Jenshagen

JIF BUDBILER DA feiret 20 års jubileum på klubbhuset for ansatte og bekjente. JIF BUDBILER DA ble etablert 15. mai i 2002.  Oppstarten var imidlertid 2 år tidligere, men da ikke som et DA selskap. JIF Budbiler DA eies av JIF Fotball med 99% og alt overskuddet går til BARN OG UNGDOM SOM SPILLER FOTBALL PÅ JEVNAKER. På Bildet ser vi Kåre Jenshagen som startet det hele og var primus motor i mange år.   Med fra starten var også Tor Bredesen som fortsatt er med som sjåfør.   Tor Haug, adm. leder i JIF takket på vegne av klubben for  den innsatsen disse karene gjør for barn og ungdom i bygda. Det betyr mye, både økonomisk og sosialt og ha JIF Budbiler som "møtepunkt" på stadion. Hver uke kl. 1000 samles mange til kaffe og vaffel og har det sosialt sammen. Og du trenger IKKE være sjåfør for å møte opp. Alle er hjertelig velkommen. Harald Lillo Pedersen takket fra JIF Allianse  for den innsatsen Kåre og de som har vært med opp gjennom årene har bidratt med for JIF.  JIF Budbiler er en sprek 20 åring og vi gratulerer med dagen og ønsker lykke til med nye oppdrag.

God stemning

 

 SVÆRT VIKTIG KAMP FOR JIF A I DAG PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Mai 2022

JIF står med 6 poeng etter 5 kamper og Svelvik har 4 poeng etter 4 kamper. Viktig med seier idag så de ikke blir liggende i "sumpa" nede på tabellen. Det rapporteres om god stemning og bra trøkk på trening denne uka. Det lover godt. Møte opp til dagens kamp som er på Hovedmatta.HERLIG MED FULL AKTIVTET PÅ STADION IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2022

Full parkeringsplass tilsier stor aktivitet. Hva mer kan vi ønske oss enn at alle "flater" blir brukt ? En liten spasertur så ser vi:

På kunstgresset er det kamp og trening samtidig. På ball slettene er det både kamper (3er) og trening. På hovedmatta trener jr. laget. På klubbhuset er det oppstart igjen for E-sport senteret, flere som trener på treningssenteret og møter i møtelokalene.  Foreldre og tilskuere som omkranser banene.  Kiosken er åpen med nystekte vafler. (som vi håper mange benytter seg av)

 For en HERLIG DAG og hva fotballen kan tilby som sosial møteplass.
GRASROTTRENERKURS - FLYTTER DATOER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Mai 2022På grunn av liten påmelding til oppsatt kurs har vi endret datoer og dager for kurset. Vi håper det gjøre at du får mulighet til å melde deg på kurset og at du prøver å få med deg flere ledere/foreldre på laget. Se endrede datoer nedenfor.


Grasrottrenerkurs er noe av det aller viktigste for å skape mer og enda bedre aktivitet for de barn og ungdom som spiller fotball. Vi i JIF legger vekt på å ha skolerte trenere på alle alderstrinn. Målgruppen er de som  er eller kan tenke seg å bli trenere eller lagledere på lag i aldersbestemte klasser. Vi tenker også at jr. spillere, seniorspillere som ønsker å prøve trener"faget" er en en viktig gruppe for å øke rekrutteringen. Vi oppfordrer spesielt jenter til å melde seg på. Det er ingen krav til forhåndskunnskap.

Grasrottrener – delkurs 1 (Barnefotballkurset):

E-læring gjennomføres før hver samling

MANDAG 13. juni kl.17-21 (fysisk oppmøte med teori og praksis)

MANDAG 29. AUG  kl.17-21 (fysisk oppmøte med teori og praksis)

Påmelding innen 5. JUNI til ADMIN@JIF.NO

Innhold:

• Barnefotballens verdigrunnlag og konsekvenser for meg som trener, laget og klubben

• Klubben og treneren som tilretteleggere for god fotballaktivitet – sammen

• Hvordan holde barna i flytsonen

• Treneren som veileder, samt NFF Skoleringsplan 6–8 år

• Delkurs 1 består av 3 moduler som hver er satt sammen av e-læring, klasseromsundervisning

og praksisøkt på feltet.

VELKOMMEN!