Kategori

FOR ET ENGASJEMENT!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Jun 2023

En vanlig tirsdag kveld spiller G16 hjemmekamp mot Holeværingen. På "tribunen" er nærmere 100 stk. møtt opp for å vise støtte og heie på laget. Det varmer et fotballhjerte å se så mange foreldre og andre som støtter opp om laget sitt. Det betyr mye for spillerne at de har støttespillere rundt seg. Dette er et eks. til etterfølgelse for også andre lag. Skap "blest" om kampene og få foreldre til å møte opp. Dette er jo kjempegøy. PS! Og da gjør det jo ikke noe om det er mange jenter i samme alder som ser på heller. Innsatsen blir ikke mindre av den grunn!!!!!Og resultatet: JIF vant 4-2.FRISTEN FOR PÅMELDING TIL EN HERLIG UKE NÆRMER SEG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Mai 2023

Hei.

Har du glemt å melde deg på til årets Aktiv Sommer/Tine fotballskole? Ikke fortvil. Det er fortsatt mulighet til å melde seg på. Vi tilbyr mange forskjellige aktiviteter, både inne og ute, en hel uke.  Tilholdssted vil være Jevnaker stadion og Hallen. Kanskje vi også får mulighet til å besøke Badeparken en dag også? Veldig fint om du som trener/lagleder får informert ut til ditt lag om at påmeldingsfristen nærmer seg. Vi trenger også noen foreldre som kunne hjelpe oss med "kjøkkentjeneste" et par timer på dagen. Ta kontakt med admin@jif.no. Til nå har 70 barn meldt seg på. Vi kan ta imot inntil 100 barn. Dette blir utrolig gøy..

PÅMELDING HERJIF FOTBALL - LIKE MULIGHETER FOR ALLE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Mai 2023

JIF FOTBALL ønsker å synliggjøre det samfunnsansvaret vi har og ønsker å ta. Ved etablering av gode rutiner internt og med det offentlige, vil vi i større grad kunne tilrettelegge for at flyktninger, nybosatte og økonomisk vanskeligstilte, lettere blir inkludert i idretten. Terskelen for å være med må være så lav som mulig. Det betyr bl.a. at manglende økonomi til å betale treningsavgift/medl.avgift, fotballskoler, cuper etc ikke skal være til hinder for å starte med fotball. Målsettingen må være å få med flest mulig uavhengig av økonomi eller andre grunner. Konkret betyr dette at familien får informasjon fra det offentlige om hvordan og hvor de kan søke om fritak for treningsavgift, deltagelse på fotballskolen etc. Det offentlige kan formidle kontakt direkte eller familien kan gjøre dette selv. Dette gjøres til: admin@jif.no som er kontaktleddet i JIF Fotball. 

Internt i JIF Fotball så vil de som er nærmest spilleren som trener/lagleder ha best kjennskap til  forholdene på eget lag.  Disse har da kjennskap til at klubben ønsker å bistå/tilrettelegge for at de som har økonomiske utfordringer, blir fulgt opp. Dette formidles da til admin@jif.no som følger opp dette videre. Dette kan være bistand til treningsavgift, deltagelse på Fotballskolen, div utstyr til trening osv.  Det er viktig å presisere at dette blir behandlet konfidensielt.                                                                                                    Er det f.eks. flyktninger som ønsker å spille fotball på Jevnaker, sendes henvendelsen til admin@jif.no som formidler kontakt videre til  lagleder/trener til årsklassen vedkommende tilhører. 

På alle foreldremøter til lagene skal det informeres om hvilke rutiner klubben  har på dette.Påmelding/endringer til høstsesongen.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Mai 2023

Til alle lagledere/trenere:

Alle lag som har deltatt i vårsesongen flyttes automatisk over til høstsesongen.

Følgende gjelder:

Barnefotball:

Frist for å melde på nye lag= 15. juni. meldes til: admin@jif.no

Skal lag trekkes eller endre nivå= frist 15. juni til: gro.larsen@fotball.no

Påmeldingsfrist for 3er fotball= 20. juni. for 7 åringene. (nye lag) 

Påmeldingsfrist for 6 åringene= 15. aug. 

Ungdomsfotball:

Påmelding av nye lag, trekking av lag andre endringer: frist: 15. juni.NÅ ER DET TID FOR LAVE SOKKER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2023

JIF FOTBALL har noen lave sokker til salgs. Både sorte og hvite. Pris kr. 200,- pr. pakke som inneholder 7 par. Ta kontakt med admin@jif.no så ordner vi levering eller henved deg i kiosken på stadion en ettermiddag.