Kategori

HUSK PÅMELDINGSFRISTEN 15. FEB. BARNEFOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Feb 2023SERIEINVITASJON BARNEFOTBALL 7er OG 5er LAG (2015,2014,2013,2012 årganger)

  • I årsklassene 8-9 år MÅ klubbene melde på lagene til samme nivå. 
  • I årsklassene 10, 11 (nytt av året) og 12 år kan klubben melde på lagene til forskjellige nivåer, dersom dette er hensiktsmessig for å ivareta flest mulig av spillerne på en best mulig måte. 

Klubber som velger å melde opp lag på forskjellige nivåer for 10-11 årslag, må regne med oppfølging fra kretsen mht. å sikre at intensjonen i ordningen blir fulgt.  

Antall treningsøkter kan være en indikator på hvilket nivå laget bør melde seg på: 

  • Øvd: For lag som trener 3 ganger eller mer i uka
  • Middels: For lag som trener 2 ganger i uka
  • Lite Øvd: For nye lag eller lag som trener 1 gang i uka 

Les mer om retningslinjer for barnefotballen på fotball.no

Frist for  å melde på lag til admin@jif.no er 15. feb.

Vær nøye med å melde på lag slik at vi slipper å trekke evnt. lag. Snakk sammen og planlegg hvordan dere vil gjøre det. Evnt. samarbeid med kull over/under alderstrinnet dere er på.

Hvis det er spørsmål. Bare ta kontakt. Evnt. se nærmere på info fra kretsen.

https://www.fotball.no/kretser/buskerud/aktivitet/artikler-2022/serieinvitasjon-2023/Nå har JIF egen nettbutikk

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Feb 2023

I samarbeid med nettsiden Din Ide har Jevnaker IF Fotball nå lansert sin egen nettbutikk.

Ved å gå inn på nettsiden www.dinide.no og deretter velge Jevnaker IF under menyen “Idrettslag”, kan du fra og med i dag sikre deg en rekke produkter med JIFs vakre logo på. Luer, capser, kopper og en JIF-ryggsekk er blant de første produktene som allerede nå kan bestilles fra nettbutikken. For hvert kjøp går et ikke ubetydelig beløp rett tilbake til klubbkassa.

– Dette handler selvsagt om å skaffe klubben noen ekstra inntekter. Men vel så mye handler det om å skape en identitet knyttet til klubblogoen og et engasjement knyttet til alt det Jevnaker IF står for, sier Ole Henrik Pedersen i klubbens markedsutvalg.

Foreløpig er 18 ulike produkter med tydelig JIF-logo tilgjengelige for bestilling i nettbutikken, men Pedersen lover at flere spennende tilbud er på trappene.

– Nå har alle med et hjerte for jevnakerfotballen fått muligheten til å skaffe seg noen unike JIF-produkter. Men før seriestart skal vi lansere flere veldig kule konsepter som jeg tror supporterne våre kommer til å sette skikkelig pris på, sier Ole Henrik Pedersen.

 For mer informasjon eller spørsmål kontakt oss på tlf: 93206055 eller på mail: ohpedersen@me.com. Hvis dere har spørsmål om leveringstid eller andre spørsmål rundt en handel kontakt nettbutikken på post@dinide.no

 Direktelink til nettbutikken finner du her: https://dinide.no/produktkategori/jevnaker-if/
Avslutter kontrakten med Narongdet Solbakken

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Feb 2023

Avslutter kontrakten:

Jevnaker IF Fotball og Narongdet Solbakken har i dag blitt enige om å avslutte spillerens avtale med klubben. Solbakken skrev en toårskontrakt med JIF i desember og kom da senest fra spill i Hønefoss BK.

– Vi må være ærlige på at klubb og spiller nok har hatt litt ulike forventinger til hvordan dette samarbeidet skulle være. Sånn situasjonen utviklet seg, var det best for begge parter å avslutte avtalen nå, i god tid før seriestart.

Vi ønsker Narri alt godt videre, sier sportslig leder Bjørn Opdal.Hele 7 spillere fra 2011 tatt ut på satelitt-trening

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Jan 2023

Det skjer veldig mye bra i JIF om dagen. Ikke bare på senior nivå, men i barne og ungdomsfotballen driver vi veldig godt. Dette har resultert i at 7 stykker er tatt ut på Satelitt fra 2011 - kullet.

Dette er ett uttak til Buskerud Fotballkrets og hvor Hønefoss er ansvarlig klubb i vår region.

Vi gratulerer. Det blir spennende å følge med videre. 
Bak fra venstre: Ludvik Bårdseth, Eirik Bjørkerot, Emil Lafton, Adrian Johnsrud.
Foran fra venstre: Håkon Sundstad, Martin Klinkenberg Buhaug, Emil Klinkenberg Buhaug. 


Jevnaker Idrettsforening 110 år (2021)

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Jan 2023

Nye æresmedlemmer i JIF Allianse. Fra vestre: Tor Haug, Fotball, Magnus Bakken Haugli, Skøyter, Kenneth Brørby, Fotball/Skøyter, Tom Arne Karlsen, Fotball og Tor Bredesen, Fotball. Gullmerket. Bak fra venstre: Knut Inge Stein, Turn, Kristin Haugli, Skøyter, Wilhelm Koren, Fotball, Ronny V. Øvergaard, Fotball/håndball. Midterste rekke:   Tor Arve Magnussen, Skøyter, Bjarne Oure, Turn, Bjørn Opdahl, Fotball, Rune Hansen, Fotball, Geir Ivar Sæthren, Fotball. Foran: Magne Grøndalen, Håndball, Maria Mee Jonassen Granberg, fotball, Christina Oure, Turn

 


Fra middagen

 

Jevnaker IF markerte feiringen av 110 års jubileum på Thorbjørnrud Hotell med 100 gjester tilstede. På grunn av Covid skulle dette vært arrangert i 2021. Men bedre seint enn aldri.....Leder av JIF Allianse ønsket velkommen og dro oss gjennom en rik og stolt historie. Høydepunktet under middagen var tildelingen av heder og ære til de frivillige i klubben. Det ble utdelt ekstra mange utmerkelser denne gangen p.g.a. 10 år siden siste  jubileum. Det ble utdelt 56 diplomer, 17 fikk gullmerke og 5 ble nye æresmedlemmer.

En stor takk til arrangementskomiteen med Harald Lillo i spissen for gjennomføringen av en særs vellykket jubileumsfest.