Kategori

JIF TRENINGSSENTER TILBUD UT ÅRET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Nov 2021

JIF treningssenter på klubbhuset.

 Er du blant mange av de som skulle kommet i gang med litt trim? Eller er du blant mange av de som kjører unga på trening og ikke helt veit hva du skal bruke ventetida til.? Hva med litt trim på treningssenteret?  Nå er det snart et nytt år. Da er det mange som har et nytt år forsett om å begynne å trene litt.  Styrketrening er bra for ALLE. Dersom du tror at styrketrening bare passer for noen grupper, må du tro om igjen. Jenter og damer har akkurat like stort behov for styrketrening som menn har, eldre har vel så god nytte av sterke muskler som unge, og for funksjonshemmede kan økt muskelstyrke gjøre hverdagen enklere. Lyst til å prøve? Ta kontakt med admin@jif.no for nærmere info. Gratis prøveperiode i des. Er du pensjonist eller medlem i JIF betaler du kun kr. 167,- pr. mnd.


0 Kommentar

GLADJENTER FRA JULECUPEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Nov 2021

JIF Jenter 10/11

 Det er 16 jenter i 10/11 års klassen. De har spilt sammen siden de var 5-6 år gamle. De går på 2 forskjellige skoler og 2 alderstrinn men har gjennom fotballen utviklet et nært vennskap som også kommer lærerne til "gode" når de begynner på ungdomsskolen.  Det er en herlig gjeng som trenes av Morten Lafton, Trude Fjellbirkeland og Jane Kim Gravbråten. Laget har fått til en fin kultur som sammen med en ivrig foreldregruppe trår til også når det gjelder DUGNAD for klubben. BAMBUSA SALGET HAR GÅTT STRÅLENDE og 100% av det de har fått utlevert av sokker har blitt solgt. De melder om at mange av foreldrene har solgt på sin ARBEIDSPLASS og mange har kjøpt til EGET BEHOV.   Det blir spennende om de klarer å bli ET AV LAGENE SOM FÅR SOSIAL PREMIE FRA KLUBBEN FOR SIN INNSATS MED SALG AV BAMBUSA? Som kjent blir det 3 beste lagene premiert med en sosial kveld fra klubbens side.  (PS. Salget foregår frem til 10. des.)


0 Kommentar

BAMBUSA GÅR UNNA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Nov 2021

Nesten alle lagene er nå i gang med salg av BAMBUSA SOKKENE.  Vi får tilbakemelding om at sokkene er veldig gode å ha på seg. Familier kjøper sokkene til eget bruk eller gir bort i bursdagsgaver. Nå er det også en unik mulighet til å slippe å tenke på hva du skal finne på i julegaver. BAMBUSA SOKKER ER ET GODT TIPS SOM JULEGAVE. Ikke fortvil om du ikke har fått kjøpt enda eller har fått "noen" på døra. Bare ta kontakt med admin@jif.no så holder vi av en pose til deg. Takk for at du støtter opp om barne og ungdomsarbeidet i JIF Fotball.


0 Kommentar

ENDELIG TILBAKE IGJEN MED JULECUPEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Nov 2021


mesterhus Julecup endelig tilbake igjen.

 Takket være stor innsats fra klubbens frivillige kunne det igjen etter 2 års pause inviteres til Mesterhus Julecup. 110 lag er påmeldt. De yngste startet lørdag. Søndag de litt eldre. Neste helg er forbeholdt de eldste opp til 16 år. Et besøk innom på lørdag viser  stort engasjement. Både fra de som spiller og de som er med  som er frivillige. Her er lek og moro og det sosiale i høysetet.  Det store høydepunktet er jo premieringen etter gjennomført cup. En stor takk til de som er med på denne DUGNADEN som virkelig har blitt en fin tradisjon før jul. Spesiell takk til Anne Hege som leder av arr. komiteen. Som en av de frivillige uttalte. "Dette er jo bare gøy å være med på. Ikke minst er det veldig sosialt for oss voksne også". Første helgen har vært meget vellykket.


Julenissen hører med til arrangementet.

 


Leder for Julecupen og BU har full kontroll.

 

Dommere er en viktig del.

 

Mye folk på tribunene og stort engasjement.

 


Blir det scoring her mon tro`?

 

Forskjellige aktiviteter å være med på.

 0 Kommentar

EN BYGDEKLUBB PÅ TUR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Nov 2021


En bygdeklubb på tur

Greipstad G -16, kommer fra et lite sted som heter Songdalen, ca. 15 minutter vest for Kristiansand. 

Vår viktigste jobb som klubb, og trenere, er å beholde flest mulig, lengst mulig. Dette slik at vi som klubb og lag kan skape gode barndomsminner, felleskap, venner og unikt samhold. 

Det handler om å heie hverandre frem, gi, uten nødvendigvis å forvente noe tilbake.

Det handler ikke om å vinne kamper – men hverandre. Ikke bare være en medspiller, men et medmenneske.

 I Greipstad måler vi ikke på resultater, vi måles på trivsel og hvor mange spillere vi får med oss fra sesong til sesong. Dette er en del av vårt verdi grunnlag og oppgave som trenere.

 Hvorfor Mesterhus Julecup:

Som for de fleste andre har covid-19 pandemien preget idretten, fotballen og sosiale samlinger gjennom nesten 2 år. For oss, som alle andre, har dette vært en utfordring, men vi har trent og holdt gruppen i gang med visse restriksjoner/forbehold gjennom hele pandemien. Dette tror vi har gjort at vi ikke har mistet noen spillere, vi har faktisk fått 2 -3 nye under pandemi tiden, det er vi stolt av.

 

Laget gjorde en god sesong, og vi var svært fornøyd med å beholde alle spillere. De aller fleste stilte på treninger, overholdt smittevernreglene (til tross for litt kjedelige treninger) og klarte å holde motivasjonen oppe. Selv om det gøyeste de vet, med kamp og turnerings tilbudet var borte.

 

Det ønsket vi nå å feire, vi vil gjøre litt stas på guttene. Vi startet da å «google» litt mht. turneringer og annet moro. Både trenere og spillere var «sultne» etter turnering og kamper, vi fant derfor fort ut av at turnering var første prioritet. Etter et kort google søk, fant vi en turnering som vi kanskje mente kunne passe oss? «Mesterhus Julecup» promoterte i medieoppslag med "De som liker scoringer, ekte idrettsglede og glade unger bør ta turen til Jevnakerhallen denne helga." Det passet oss meget bra, vi liker aller best glade barn/ungdom, deretter ekte idrettsglede, samt kamptrening og scooringer er vi jo også glad i. Høres ut som om dette passet oss godt! Avtalte ble at en av oss trenerne skulle ta kontakt med arrangør av «Mesterhus Julecup».

 Vi kontaktet arrangør, og der traff vi en utrolig hyggelig kar som la ut om alt vi lurte på. Vi fikk svar på de rareste spørsmål, men følte oss godt ivaretatt og oppfattet at turneringen var blandet og slik sett antageligvis kunne passe oss. Da var det bare å bestille 

 Hva mer:

Etter at Turnering og guttenes første og største ønske var i «boks», var det bare opp til oss trenere å fylle helgen med annet sosial moro. Vi gjør stat på spillere og slår litt på «stor tromma»…Etter planen skal vi reise lørdag morgen, booke oss inn på hotell i Drammen, hvor spillere sover på eget rom sammen med 2-3 lagkamerater. Etter at dette er gjort skal vi fylle resten av dagen/kvelden med noe aktivitet som Laser tag, bading eller annet før vi har bestille middag på restaurant.

 Målet er at gutta, skal få litt følelsen av å være proff for en helg. Dette uansett resultat på kampene/turneringen. Følelsen av å bli verdsatt får spillere gjennom opplevelser, sosial omgang med kamerater og ikke nødvendigvis bare gjennom å vinne en kamp eller to. Det er selvsagt alltid gøy, men ikke avgjørende.

For de 90% av spillerne er fotball moro, fine sosiale opplevelser, venner og aktivitet, og for 10% er det satsing mot de store stjerner. Derfor skal helga fylles med ballspill, moro og masse sosial omgang sammen med lagkompiser. Vi skal bygge kultur og samhold også for neste år.

Vi gleder oss til å spille på deres turnering, samt treffe dere som arrangør av det som høres ut som en flott turnering.

Takk for god veiledning og hjelp i å ta beslutningen om valg av nettopp deres turneringen.

Hvem vet… Kanskje kan vi klare å ta med oss litt av Jevnakers flotte krystallglass?

VI i JIF ønsker Greipstad velkommen og håper dere får et vellykket opphold på Jevnaker under Mesterhus Julecup.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline